Samla lån.

En konsolidering av dina lån sparar dig pengar och gör vardagen enklare!

Räntan är individuell f n 5,25% - 17,55% och villkoren bestäms efter kreditprövning. Vid ett lån på 150 000 kr upplagt på fem år (60 månader) med exempelräntan 6,75% (effektiv ränta på 6,96%), blir det totala beloppet att betala 170 874,00 kr vilket motsvarar 2 847,90 kr/mån.

Varför ta ett samla lån från Ferratum?

Inga avgifter

Med vårt Blancolån dyker inga dolda överraskningar upp, det finns inga uppläggningsavgifter eller andra kostnader, varken i början eller under tiden du har lånet.

Alltid öppet

Vår smidiga online-ansökning finns tillgänglig 24h om dygnet och 7 dagar I veckan. Så du kan ansöka när det passar dig.

Utbetalning samma dag

Ett godkänt lån betalas ut till ditt bankkonto samma dag, även på helgerna.

Vem kan ansöka om ett samla lån?

Krav för behörighet:

  • Minst 22 år fyllda.
  • Bosatt I Sverige.
  • Ett mobilnummer och en e-postadress.
  • Inga betalningsanmärkningar.
  • Ingen pågående skuld hos ett inkassobolag.

Genom att samla dina lån kan du spara pengar och lättare hantera din privatekonomi

Ett lån som omvandlar flera smålån till ett större blancolån är ett bra alternativ för många livssituationer, eftersom det minskar mängden energi som konsumeras i frågor kring privatekonomin och möjliggör en tydlig ekonomisk planering för framtiden.

Att vi spenderar allt mer I dagens samhälle är ingen hemlighet. Olika typer av krediter och lån är snabba lösningar numera och inte alls långdragna beslut som det en gång var. Det uppstår tillfällen där vi väljer att ta ett lån lite hastigt, vilket i slutändan kan skapa situationer där vi sitter med flertalet lånebetalningar vid varje månadsslut.

Du kanske hört talas om lånkonsolidering, ett kombinationslån eller konsolidering av lån och krediter, men dess innebörd och det allra viktigaste, dess fördelar, kan fortfarnade vara lite oklart. Många tar en lånkonsolidering som en sista utväg när man inte ser någon annan lösning på att kunna betala av sina räkningar. I verkligheten däremot så är en lånkonsolidering ett väldigt bra alternativ även när det inte finns någon större risk med att klara av de månatliga avbetalningarna.

Pengarna som du sparar genom att samla dina lån kan användas till investeringar eller besparingar, vilket i längden genererar mer pengar i din ficka.

Vad betyder det att samla sina lån?

Pröva att summera kostnaden för dina månatliga betalningar, fakturaavgifter, administrationsavgifter och andra fasta kostnader för alla dina lån. Det kan komma som en överraskning hur mycket extra du betalar utöver återbetalningen av själva lånet. Även om sådana kostnader alltid redovisas innan ett lån tas, är det få som verkligen uppmärksammar dem eller tänker på det totala beloppet som det faktiskt innebär. Väljer du ett blancolån för att samla dina mindre lån så betalar du endast din månadsavgift vilket är en kombination av summan för din avbetalning samt räntan.

Att samla dina ån ger dig möjlighet att enkelt spara pengar varje månad. Dessutom så tydliggörs dina utgifter i din privatekonomi. I praktiken innebär sammanslagning av lån att alla befintliga lån och upplåningar kombineras till ett större lån som täcker totalsumman av de olika mindre skulderna du sitter på. Detta innebär en lägre ränta, en lägre månadskostnad och förenklar översikten av din privatekonomi.

Du bör alltid beräkna vad lånet kommer att kosta i sin helhet: ju längre betalningsperiod, desto högre ränta och högre totalkostnad. På lång sikt kan du spara stora summor pengar genom att välja ett konsolideringslån och anpassa betalningsperioden till din egen ekonomiska situation. När du har samlar dina lån betalar du bara en låneavbetalning och du kan hålla koll på dina utgifter mycket enklare och på mycket kortare tid än innan. En annan fördel du upplever efter en lånkonsolidering är vid eventuella betalningssvårigheter, då du inte behöver kontakta varje långivare för sig, utan kan komma överens om betalningsschemat med endast en part.

Sorry, there are errors on the page: