Ferratums billån.

Ett billån anpassat till dina behov – bara en ansökan bort!

Räntan är individuell f n 5,25% - 17,55% och villkoren bestäms efter kreditprövning. Vid ett lån på 150 000 kr upplagt på fem år (60 månader) med exempelräntan 6,75% (effektiv ränta på 6,96%), blir det totala beloppet att betala 170 874,00 kr vilket motsvarar 2 847,90 kr/mån.

Varför ta ett billån från Ferratum?

Inga avgifter

Med vårt Blancolån dyker inga dolda överraskningar upp, det finns inga uppläggningsavgifter eller andra kostnader, varken i början eller under tiden du har lånet.

Alltid öppet

Vår smidiga online-ansökning finns tillgänglig 24h om dygnet och 7 dagar I veckan. Så du kan ansöka när det passar dig.

Utbetalning samma dag

Ett godkänt lån betalas ut till ditt bankkonto samma dag, även på helgerna.

Vem kan ansöka om ett billån?

Krav för behörighet:

  • Minst 22 år fyllda.
  • Bosatt I Sverige.
  • Ett mobilnummer och en e-postadress.
  • Inga betalningsanmärkningar.
  • Ingen pågående skuld hos ett inkassobolag.

Få tillgång till din godkända lånesumma utan fördröjning

Lånesumman från ditt Blancolån sätts in på ditt bankkonto samma dag om du är kund hos en av följande banker.

  • SEB
  • Nordea
  • Swedbank
  • Handelsbanken

Smidigt, snabbt och enkelt billån med Ferratum

När du väl har minskat din budget och konstaterat att du behöver ytterligare finansiering för din bil, är det dags att se över lånealternativen. När du tar ett billån är det viktigt att ta räntan på lånet, låneperiodens längd och kostnader för lånehanteringen med i beräkningen. Observera även den faktiska årsräntan för lånet, så att du lättare kan beräkna lånets totalkostnad.

Ett vanligt finansieringssätt är att ta ett lån av en bilhandlare, men det finns fler alternativ. Ett billån kan lika enkelt tas via en bank.

Uppfyll dina drömmar med ett billån

För många av oss är bilen en viktig del i vårt dagliga liv. Den används för affärsresor, åka och handla eller köra barnen. Bilen gör vårt dagliga liv effektivare och enklare, den sparar tid så att du kan fokusera på saker du verkligen vill göra!

Ett köp eller byte av bil börjar alltid med att ta fram en budget: hur mycket eget kapital har du och hur mycket extra finansiering behöver du? För andra är kontanter ett alternativ, men få personer har sådana belopp som krävs på sitt bankkonto för ett bilköp. I detta fall måste du välja ett billån eller någon annan finansiering som passar dig. Finansiering kan också behövas för underhåll av bilen, nya däck eller andra tillbehör.

Ett rimligt billån för alla livssituationer

För ett billån bör du välja ett lån som kan återbetalas kostnadsfritt och snabbare än den överenskomna betalningsplanen. Hur viktigt detta är blir uppenbart om du t.ex. säljer eller byter en bil under betalningsperioden. Beroende på din situation kan lånet sedan betalas av helt eller omvandlas till ett nytt bilköp. På detta sätt påverkas inte låneåterbetalningen negativt om livssituationen ändras och du kommer inte att betala avtalsviten för förtida betalning.

Ferratums räntesats för billån är personlig, och baseras på den sökandes personliga information. Lånet beräknas flexibelt efter den sökandes behov. Det går att återbetala lånet snabbare än återbetalningsplanen utan kostnad om din finansiella situation ändras.

Sorry, there are errors on the page: