Få tillgång till flexibel kredit.

Tillgång till ett kreditkonto för vardagsbruk, snabbt och enkelt.

Rep. exempel: Utnyttjad kredit om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 485 kr (snitt 2 541 kr per månad). Effektiv årsränta: 48,93 %. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 40.4999985 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.

 

Det här är en högkostnadskredit Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Varför bör du skaffa kredit från Ferratum?

Uppläggningsavgift och uttagsavgift = 0kr
Administrationskostnad 0 kr/månad
14 dagars ångerrätt

Ansök smidigt online!

01.

Välj din första uttagssumma

02.

Fyll i dina uppgifter och ansök

03.

Få besked inom ett par minuter

Skaffa enkelt ett kreditkonto online

En kreditlina är ett jättebra sätt att få tillgång till ekonomisk flexibilitet. En kreditlina ger dig ett buffertkonto med tillgång till pengar som är tillgängligt för dig när behovet uppstår. Gick tvättmaskinen sönder? Täckte månadens lön inte dina utgifter? I sådana här stunder kan en kreditlina komma väl till hands.

Vi på Ferratum tror starkt på att en ansökan om en kreditlina inte ska vara besvärlig eller tidskrävande.

Vem kan få en flexibel kredit från Ferratum?

Kriterier för behörighet

  • Du ska vara minst 21 år och inte haft mer än sex (6) betalningsanmärkningar
  • Din årslön innan skatt ska vara minst 24 000kr
  • Ingen skuldsaldo hos Kronofogden de senaste 3 åren
  • Folkbokförd i Sverige (minst 24 månader)

Hur mycket kredit kan jag få?

Den rätta kreditsumman baseras på dina personliga behov. Vad behöver du krediten till? Behöver du kredit för en enstaka händelse eller behöver du ekonomisk flexibilitet över en längre period? För att räkna ut vilken kreditsumma du bör ansöka om, prova vår digital kreditkalkylator här ovan för att få en överblick av hur olika kreditsummor påverkar den lägsta månadsbetalningen, t.ex.

För kredit betalar du vanligtvis en månatlig administrationskostnad samt ett minimumbelopp för återbetalning av ditt lån. Storleken på det månatliga minimumbeloppet är beroende av kreditsumman som du nyttjat, om du ej nyttjat någon kredit så blir du heller inte skyldig något minimumbelopp. Notera dessutom att du alltid har möjlighet att betala tillbaka hela den nyttjade krediten på en och samma gång, på så sätt undviker du alla onödiga avgifter samt ränta på din kredit.

Om du letar efter att finansiera ett större inköp eller projekt bör du överväga en av våra låneprodukter.

 

Sorry, there are errors on the page: