Få ut det mesta av Black Friday

15.02.2021#Generell

Black Friday – den största shoppingdagen – är nästan här! Även om dagen härstammar från USA deltar många länder runtom i världen i det årliga shoppingspektaklet som gör att det universellt är den bästa dagen att fynda varor till starkt rabatterat pris. Är du redo?

Förbered dig

Det finns inget annat sätt att förklara Black Friday än galen. Om du tappert kommer att gå igenom köpcentrum och ta del av detaljhandelns största dag behöver du en handlingsplan. Och med julen alldeles bakom hörnet finns det inte någon bättre tid att göra alla dina julköp i ett enda stort nedslag med hjälp av Black Friday-rean.

Med tusentals entusiastiska köpare som alla hoppas på att hitta varor för fyndpris kan galleriorna snabbt likna rusningstid i New Yorks tunnelbana. Att ta tiden att skriva ihop en shoppinglista på julklappar för familj och vänner och en lista på butiker var du kan hitta varje föremål i förhand är väl använd tid och en smart strategi som hjälper dig att navigera genom galenskapen.

 

Hur du får ut det mesta för dina pengar

Hur vet du då vilka butiker som har de bästa rabatterna och vad som finns att köpa? Många försäljare gör reklam för deras rabatter i upptakten till den stora dagen genom media, e-mail och reklam på sociala medier. Köpare kan hitta exakt vilka varor som kommer att finnas till försäljning och vilka butiker som erbjuder de bästa priserna.

Hjälp! Vad borde jag köpa?

Med alla otaliga butikers erbjudanden är det lätt att bli överväldigad. Kommer du ihåg julköpslistan som vi rekommenderade tidigare att du skulle skriva? Här är var den kommer till användning. Gå igenom föremålen på din lista och därefter, om du ännu har energi, gå igenom andra bra erbjudanden efter att din lista är färdig.

En bra tumregel är att Black Friday är den bästa tiden att köpa elektronik såsom tv:n, datorer och mobiltelefoner. Så om du har elektroniska föremål på din julköplista är detta tiden att köpa.

Black Friday är också en bra tid för hushållsvaror såsom kylskåp, tvättmaskiner, kaffekokare och andra köksvaror.

 

Undvik kaoset och köp online

Vill du öka dina odds för att försäkra dig om ett kap och du inte känner för att vakna tidigt på morgonen och trängas? Du är inte ensam.

Idag väljer flera köpare att undvika kaoset och istället köpa online. Förutom att du slipper stressen och trängseln, kan du online direkt se om det du vill köpa finns på lager och om det finns i rätt färg eller storlek.

Vi önskar dig lycka till, vare sig du kämpar dig igenom butikerna eller handlar online!

 

Alla dina julköp på en gång

För att hjälpa dig att dra nytta av alla erbjudanden som endast finns på Black Friday bjuder vi på räntan de första två månaderna! Om du som ny kund ansöker om ett Ferratum Credit lån mellan den 12 november t.o.m. den 25 november får du de första 60 dagarna räntefritt! Så när det kommer till att vara smart med dina julköp finns det inte en bättre tid än nu.

 

Du kanske även finner dessa intressanta

Sorry, there are errors on the page: