Blancolån

Vad är ett blancolån?

Ett blancolån är ett smidigt blancolån där du inte behöver lämna någon säkerhet som till exempel hus eller borgensman. Det är ett perfekt lån för när livet kommer med en möjlighet som du snabbt måste säga ja till. Ett blancolån går snabbt att ansöka och få utbetalt. Med pengarna snabbt på kontot kan du ta chansen direkt när den kommer. Hos Ferratum kan du ta ett blancolån upp till 200 000 kr till en av marknadens lägsta räntor.

 

Ett lån till livets planerade och oplanerade överraskningar

Ibland överraskar livet. Ett blancolån är perfekt när det behövs ett extra tillskott pengar för en särskild engångsutgift. När du snabbt vill låna pengar för en kommande solsemester, en födelsedagsfest för din bästa vän, eller kanske ditt eget bröllop. Oavsett vilka drömmar, planer och idéer du bär på kan du använda ett blancolån för att nå hela vägen fram.

Blancolån handlar om relativt lite pengar, och du lämnar ingen säkerhet. Det är ett privat banklån som du kan använda till precis vad du vill – till att göra livet lite bättre eller enklare. Så vad väntar du på? Din möjlighet att säga ja börjar redan idag.

Ansök nu

 

Blancolån i 25 länder

Med våra blancolån kan ditt liv bli lite mer flexibelt. Ferratum är en internationell leverantör av privata banklån, och finns i 25 länder runt om i världen. Över två miljoner andra kunder har redan tagit steget. Vi erbjuder några av de enklaste och snabbaste privatlånen på marknaden – till en av de lägsta räntorna.

 

Uppfyllande av mål till så många som möjligt

Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, om du pluggar eller jobbar, om du drömmer stort eller smått. Ferratum vill hjälpa dig och så många som möjligt att ha möjligheten att säga ja till livets möjligheter. Så länge du uppfyller vissa grundkrav kan du låna ett valfritt belopp, upp till 200 000 kr. Även om du har en betalningsanmärkning kan du bli godkänd. Vi gör alltid en helhetsbedömning av din ekonomiska situation och tar ett beslut om lånet utifrån det. Välkommen med din ansökan!

 

Blancolån utan dolda avgifter

Ta ditt beslut på goda grunder. När du ansöker om ett av Ferratums blancolån, kan du vara säker på att du är i goda händer. Vi tror på fullständig transparens och har inget att dölja. Vi har inga uppläggningsavgifter eller uttagsavgifter. Du betalar bara för räntan på lånet, ingenting annat. Mindre tid till krångliga avtal och mer tid för dig att leva ditt liv.

Gå till din ansökan här

 

Låna pengar steg för steg - det tar bara ett par minuter

Välj belopp och låne-
period.

Fyll i låneansökan och
identifiera dig.

Dina pengar betalas ut
till ditt konto.

Som befintlig
kund loggar
du in på
dina sidor
& ansöker
enkelt via
ditt konto!

 

 

Har du fler frågor kring blancolån?

Har du fler funderingar innan du vill ansöka om ditt blancolån?

Kontakta vårt Hjälpcenter