Smslån på helger

Står du inför en plötslig utgift men saknar tillräckligt med pengar på ditt bankkonto? Med hjälp av Ferratum är ditt problem snart ur världen, vi ger dig nämligen smslån direkt och enkelt – även på helger.

Livet är oförutsägbart, därför behöver man ibland lite hjälp på traven när det gäller ekonomin. Ferratum kan ge dig ett lån både på lördagar, söndagar och även under de nationella helgdagarna. Du väljer själv hur stor summa du behöver låna och skickar sedan in ansökan till oss. Vi har en snabb handläggning som gör att du får utbetalning under helger och kan ha pengarna tillhanda redan nästa dag.

Vi vet att det kan vara extra viktigt att få tag i pengar under storhelger som jul, påsk och midsommar. Det är populärt att fira dessa högtider men tyvärr gör det ofta att saldot sjunker hastigare på bankkontot. Nu finns det lösningar på detta problem, i och med att du kan ta ett smidigt helglån via Ferratum.

Ansök om smslån på helger här ▶︎

 

Om du blir beviljad ett smslån med Nordea, Swedbank, Handelsbanken eller SEB som din bank finns pengarna tillgängliga på ditt konto direkt. Om du har en annan bank och blir beviljad lån på en vardag har du pengarna antingen samma dag innan klockan 17 eller dagen därpå – detta beror på om din utbetalning har blivit beviljad innan eller efter klockan 13. Vårt mål är att hantera din ansökan inom 15 minuter, därför är det smart att ansöka under våra öppettider.

Hos Ferratum är alla välkomna att ansöka om ett lån, oavsett om man har tidigare betalningsanmärkningar eller inte. Det måste dock ha gått minst sex månader sedan din senaste betalningsanmärkning och du måste vara minst 21 år och ha ett mobiltelefonnummer, en e-postadress och ett bankkontonummer att fylla i. När du gör din ansökan är det lätt att se i detalj vad den totala lånekostnaden kommer att bli, eftersom Ferratum redovisar varenda öre.

 

SMSlån på kvällen

Ett smslån är ofta mindre i omfattning och fungerar lite annorlunda än ett traditionellt banklån. Vi vill hjälpa dig att fylla luckan i bankkontot under en hektiskt helg eller högtid genom att erbjuda ett frikostigt lån som betalas ut snabbt. Lånens löptid varierar från 30 dagar eller längre, vilket innebär att du själv kan lägga upp en plan för din återbetalning. Fråga oss gärna om du undrar över något, Ferratum nås på kundtjanst@ferratumbank.se eller på nummer 020 12 30 30.

 

Ansök här ▶︎