Låna 5000 kr.

På Ferratum kan du enkelt ansöka om ett lån på 5000 kronor!

Rep. exempel: Utnyttjad kredit om 10 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 12 145 kr (snitt 1012 kr per månad). Effektiv årsränta: 47,64%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 39,60%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.

​​​​Det här är en högkostnadskredit Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Varför bör du skaffa kredit från Ferratum?

Uppläggningsavgift och uttagsavgift = 0kr
Administrationskostnad 0 kr/månad
14 dagars ångerrätt

Ansök smidigt online!

01.

Välj din första uttagssumma

02.

Fyll i dina uppgifter och ansök

03.

Få besked inom ett par minuter

På Ferratum kan du låna 5000 kr

Nästan varje hushåll idag använder sig av en bärbar dator. Du använder den bärbara datorn för göra vardagliga saker som bankärenden eller för pedagogiska spel för barn. En dag när du kopplar av tittandes på en film ringer det på dörren, du hukar dig och spiller plötsligt läsk på maskinen. Du talar med en reparatör om att moderkortet har förstörts!

Tyvärr har du inte råd att reparera datorn och tycker därför att ett lån på 5000 kr från Ferratum är den perfekta lösningen i denna situation. Du vet redan att du kan välja när du vill betala tillbaka ditt lån på Ferratum.se och kan därför betala tillbaka lånet vid nästa löningsdag.

Låna 5000 kr snabbt

Ett lån på 5000 kr kan du få snabbt och enkelt via Ferratum Bank. Du kan ansöka om ett lån på 5000 kr genom att välja belopp via låneräknaren. Efter att ha fyllt i dina uppgifter i låneansökan, skriver du under ett avtal och får ett SMS så snart vi gjort en betalning till dig. När du vill ha ett lån från Ferratum Bank är du bara några klick borta!

När man kan låna 5000 kr?

När dina föräldrar har varit gifta i 25 år! På denna årsdag önskar du slå på stora trumman. Tillsammans med dina syskon vill du köpa en resa till Santorini i Grekland där de hade sin första semester tillsammans. Du vill ge dem en så bekväm och bekymmersfri resa som möjligt, men med allt inkluderat på hotellet blev det dyrare än planerat. Din nästa lön kommer inte förrän om två veckor och ett lån på 5000 kr är den bästa lösningen. Du kan då istället betala lånet vid nästa löningsdag. Genom att låna 5000 kr hos Ferratum Bank kan du fira en jättebra årsdag för dina föräldrar.

Oväntade utgifter uppstår vid olika tillfällen. Lyckligtvis finns det hjälp att få! På Ferratum kan du enkelt ansöka om ett lån på 5000 kr vid kort varsel. Vid en godkänd ansökan kan du få ett lån på 5000 kr och det betalas ut till ditt konto direkt (beroende på behandling och öppettider). Allt du behöver göra är att följa dessa enkla steg:

  1. Välj önskat lånebelopp
  2. Logga in med BankID
  3. Fyll i allmän information om dig själv
  4. Signera vårt avtal och skicka in din ansökan!

Ferratum Bank är en del av Ferratum Group. Ferratum Group är marknadsledande i små lån och har över 2 miljoner nöjda kunder över hela världen. Ferratum.se är rätt adress om du vill låna 5000 kr.

Sorry, there are errors on the page: