Låna 2000 kr.

På Ferratum kan du enkelt ansöka om ett lån på 2000 kronor!

Rep. exempel: Utnyttjad kredit om 10 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 12 145 kr (snitt 1012 kr per månad). Effektiv årsränta: 47,64%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 39,60%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.

​​​​Det här är en högkostnadskredit Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Varför bör du skaffa kredit från Ferratum?

Uppläggningsavgift och uttagsavgift = 0kr
Administrationskostnad 0 kr/månad
14 dagars ångerrätt

Ansök smidigt online!

01.

Välj din första uttagssumma

02.

Fyll i dina uppgifter och ansök

03.

Få besked inom ett par minuter

Låna 2000 kr

Ett litet lån på 2000 kr kan ibland vara just den åtgärd som hjälper dig i en besvärlig situation, och då kan en snabblån på 2000 kr från Ferratum vara en lösning. Då vet du att du klarar din ekonomi till nästa löningsdag, då betalar du fakturan från Ferratum och du har löst ditt problem. Så om väljer att ta ett smslån från oss på Ferratum kan du vara säker på att du har gjort ett bra val!

Låna på 2000 kr

Att ta ett snabblån från Ferratum är enkelt. Allt du behöver göra är att välja önskat belopp och återbetalningstiden för lånet med hjälp av räknaren ovan. Efter att ha fyllt i grunduppgifter skicka din ansökan. När avtalet har undertecknats kommer pengarna på ditt konto inom 24 timmar (kontorstid tillkommer). Så fort det är att låna 2000 kronor i Ferratum!

När kan man låna 2000 kr?

På Ferratum kan du även låna 2000 kr vid andra tillfällen. I väntan på att din lön ska komma kan du ta ett lån, som passar perfekt om en oväntad utgift skulle uppstå. Återbetalningstiden hos Ferratum är flexibel och du kan betala tillbaka när möjligheten finns men du måste dock betala ett minimumbelopp på 10 % varje månad. 

Semestertider ger dig möjlighet att koppla av. Oavsett om du väljer att åka utomlands eller stanna kvar i Sverige är det alltid bra med extra pengar till trevliga och roliga aktiviteter. Ett lån på 2000 kr från Ferratum möjliggör en ytterligare ekonomisk frihet och kan koppla av ordentligt under din semester.

Sorry, there are errors on the page: