Låna 1000 kr.

På Ferratum kan du enkelt ansöka om ett lån på 1000 kronor!

Rep. exempel: Utnyttjad kredit om 10 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 12 145 kr (snitt 1012 kr per månad). Effektiv årsränta: 47,64%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 39,60%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.

​​​​Det här är en högkostnadskredit Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Varför bör du skaffa kredit från Ferratum?

Uppläggningsavgift och uttagsavgift = 0kr
Administrationskostnad 0 kr/månad
14 dagars ångerrätt

Ansök smidigt online!

01.

Välj din första uttagssumma

02.

Fyll i dina uppgifter och ansök

03.

Få besked inom ett par minuter

Låna 1000 kr

Det kan hända de flesta att du står vid bankomaten och väljer ett önskat uttag, men får besked att du saknar pengar på kontot. En oväntad händelse! Lönen kommer om ungefär en vecka, men du har utgifter du måste stå för innan dess. Ta det lugnt, 1000 kronor kan du enkelt låna hos Ferratum. Behöver du låna lite extra pengar för att ta dig igenom månaden? Då är Ferratum Credit för dig!

Låna 1000 kr snabbt

Att låna pengar från Ferratum är enkelt. Allt du behöver göra är att välja önskat belopp i vår låneräknare. Fyll i grundläggande information och skicka in din ansökan. Efter påskrivet avtalet kommer smslånet att vara på ditt konto inom 10 minuter. Så fort går det att låna 1000 kronor hos Ferratum!

När kan man låna 1000 kr?

Att jobba tar ibland energi. Med ett lån på 1000kr hos Ferratum vet du att du enkelt kan koppla av en helg utan att behöva tänka på plånboken. Det är viktigt i alla relationer att man har tid för sin käraste. Med fullspäckat schema kan det vara lätt att glömma bort varandra. Med en middag och en drink kan du återigen få tillbaka känslan du hade när du blev förälskad. Har du en tom plånbok kan det vara bra att ta lån på 1000 kronor hos Ferratum och överraska din käraste med en flott middag.

Du kan också låna 1000 hos Ferratum om du står med tom plånbok och vill köpa en present till din älskade, eller så kan det kanske hjälpa dig att ta beslutet att köpa den där tv:n ni under en lång period önskat köpa som just nu är på rea. Detta med gott samvete, du kan betala tillbaka lånet nästa löningsdag.

Vår erfarenhet gör att vi vet exakt hur du vill ha ditt lån, snabbt och tillförlitligt med flexibel återbetalning. Behöver du låna 1000 kronor hos Ferratum? Testa vår snabba, enkla och pålitliga produkt!

Sorry, there are errors on the page: