SMS lån.

Ferratum erbjuder snabba och trygga sms lån till alla med drömmar, planer eller idéer.

Rep. exempel: Utnyttjad kredit om 10 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 12 145 kr (snitt 1012 kr per månad). Effektiv årsränta: 47,64%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 39,60%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.

​​​​Det här är en högkostnadskredit Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Varför bör du skaffa kredit från Ferratum?

Uppläggningsavgift och uttagsavgift = 0kr
Administrationskostnad 0 kr/månad
14 dagars ångerrätt

Ansök smidigt online!

01.

Välj din första uttagssumma

02.

Fyll i dina uppgifter och ansök

03.

Få besked inom ett par minuter

Vad är SMS lån?

Ett sms-lån är ett lån på ett relativt lågt belopp. Förut lånade man via mobilen med SMS, men idag lånar man lättast via webben. Man brukar också kalla de här sms-lånen för snabblån eftersom det går snabbt från ansökan till utbetalning. Med ett snabbt sms-lån kan du komma loss och göra det som du själv vill, även om kontot för tillfället är tomt.

Ferratum erbjuder snabba och trygga smslån till alla med drömmar, planer eller idéer. Vi ger dig snabbt extra pengar på kontot som du kan spendera precis som du vill. Ansökningsprocessen av ett smslån är väldigt enkel och allt du behöver göra är att fylla i vårt ansökningsformulär så sköter vi resten åt dig!

Smslån till livets möjligheter

Det finns många anledningar till att behöva ett smslån snabbt. Tänk dig att din favoritartist kommer till stan. Biljetterna släpps redan imorgon och du har lågt på kontot just nu. Måste du vänta tills löning innan du kan handla, eller kan du använda ett sms-lån för att köpa en plats på första raden till både dig och din bästa vän? Om du lånar med oss kan du få utbetalning direkt.

Vi ger dig en chans att kunna ta tillvara på livets goda möjligheter direkt när de uppenbarar sig.

SMS lån för små och stora livshändelser

Livet har inte en prislapp och pengar är inte lycka. Men tillgång till pengar kan hjälpa dig att ta beslut som gör vardagen lättare, roligare eller enklare. Traditionellt har banker bara lånat ut större belopp, men vi på Ferratum insåg att det fanns ett behov av mindre lån för plötsliga utgifter. Oavsett om det är till små eller stora livshändelser, för bara några hundralappar eller för flera tusen kronor. Sedan 2005 har vi hjälpt över två miljoner kunder med olika smålån som till exempel sms-lån med direkt utbetalning och andra smålån. Kan vi hjälpa dig?

Hur ansöker man om SMS-lån?

Ett sms lån är en snabb och smidig lösning för när du behöver pengar snabbt. Du fyller enkelt i din ansökan om ett sms lån via vår hemsida. Vi gör en bedömning så fort som möjligt och utbetalningen sker direkt till din bank.

  • Alla lån hos Ferratum ansöks direkt via webbsidan.
  • Låneansökan granskas så fort som möjligt.
  • Klart! Om du har Nordea, Swedbank, Handelsbanken eller SEB får du pengarna direkt. Har du en annan bank har du lånet senast nästa bankdag.

Ett sms-lån på precis vilket sätt du vill

Vi är alla unika och har unika situationer. Hos Ferratum kan du välja det sms lån som passar just dig bäst, oavsett om du vill betala en fast avgift eller en löpande ränta.

Är du en person som gillar lite mer flexibilitet i livet? Med Ferratum Credit har du en vanlig räntekostnad på ditt lån. Du väljer själv hur snabbt du vill betala tillbaka. Att kunna betala av under en längre tid gör att det blir tryggare att låna även en större summa snabbt när du behöver det. Med Ferratum Credit kan du låna mellan 1000 kr och 45000 kr.

Vilket smslån som är bäst för dig bestämmer du själv. Det går snabbt att ansöka om Ferratum Credit och om man jämför med många andra långivare inom sms-lån och snabblån är vår ränta mycket låg.

 

Vem kan ansöka om SMS lån?

Vi vill att så många som möjligt ska kunna följa sina drömmar. Vi godkänner sms lån till dig som är folkbokförd i Sverige, är minst 21 år gammal och har en deklarerad inkomst.

Det går bra att ansöka om sms lån trots att du har betalningsanmärkningar. Dina betalningsanmärkningar ska vara äldre än sex månader och du får inte ha fler än sex anmärkningar. Du får heller inte ha något aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Dessa regler finns till för att skydda dig och din ekonomi så att du inte hamnar i ytterligare skuld.

Tacka ja till fler möjligheter

Ta del av allt som livet erbjuder. Med hjälp av de smidiga och trygga sms lån som Ferratum erbjuder blir det lätt att ta ett snabblån när du är i behov av pengar. Du kan antingen låna pengar till en fast avgift eller ta ett större sms lån och betala av under flera månader.

Du ansöker enkelt om våra lån via vår hemsida. Vi behandlar din ansökan snabbt och du får svar om beviljat lån direkt.

Sorry, there are errors on the page: