Mikrolån.

Med Ferratum Credit kan du låna mellan 1000 kr och 45000 kr och betala tillbaka i egen takt.

Rep. exempel: Utnyttjad kredit om 10 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 12 145 kr (snitt 1012 kr per månad). Effektiv årsränta: 47,64%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 39,60%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.

​​​​Det här är en högkostnadskredit Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Varför bör du skaffa kredit från Ferratum?

Uppläggningsavgift och uttagsavgift = 0kr
Administrationskostnad 0 kr/månad
14 dagars ångerrätt

Ansök smidigt online!

01.

Välj din första uttagssumma

02.

Fyll i dina uppgifter och ansök

03.

Få besked inom ett par minuter

Vad är mikrolån?

Ett mikrolån är ett lån som handlar om mindre summor pengar. För ett mikrolån behövs ingen säkerhet, och du kan ansöka och få ett lån godkänt online. Ett mikrolån är bra när du behöver du det där lilla extra för att kunna göra exakt vad du drömmer om, eller när du får en oväntad utgift.

Med Ferratum Credit kan du låna mellan 1000 kr och 45000 kr och betala tillbaka i egen takt. Välj det belopp som passar dig och ditt liv bäst!

Ett mindre lån är en hjälp på vägen

Vi på Ferratum vill hjälpa alla äventyrare, drömmare och målmedvetna personer att göra verklighet av sina idéer. Vi vill hjälpa dig som behöver pengar till semestern, studierna, arbetet eller barnen. Vi vill inte att du ska hindras av att du saknar pengar just nu, när livet inte väntar. Att ansöka är både snabbt och enkelt, och du har pengarna på kontot senast nästa bankdag.

Mikrolån för alla

Ferratum erbjuder belopp som passar alla. Är du bara i behov av en extra tusenlapp, så kan du låna just den summan.

Alla är vi barn i början och har du inga tidigare erfarenheter av att ansöka om lån så har vi en kundtjänst som mer än gärna hjälper dig med alla dina frågor.

Inga dolda kostnader

Vi tror på styrkan i att vara raka och enkla. Hos oss på Ferratum får du veta exakt hur mycket du skall betala tillbaka på ditt lån varje månad. Vi har inga dolda avgifter och det enda som tillkommer för dig är räntan på lånet.

När du tar ett mikrolån hos Ferratum betalar du en dagsränta. Enligt konsumentkreditlagen ska man alltid berätta vad den effektiva räntan skulle bli. Den effektiva räntan är räntekostnaden omräknat om man skulle låna i ett helt år. Även om den effektiva räntan är hög, behöver det inte kosta så mycket med ett mikrolån – eftersom du själv bestämmer hur fort du betalar tillbaka lånet.

Läs mer om effektiv ränta här.

Sorry, there are errors on the page: