En vänlig och mobil bank för alla

Vår verksamhet

Ferratum Group är en internationell leverantör av mobila banktjänster och utlåning till konsumenter och små och medelstora företag. Ferratum grundades 2005 med huvudkontor i Helsingfors, och har därefter snabbt expanderat till 25 länder i Europa, Afrika, Syd- och Nordamerika samt Asien-Stillahavsregionen.

Som pionjär inom digital och mobil finansiell teknik, ligger Ferratum i framkant i utvecklingen av digitala banker. Ferratums mobilbank, lanserad 2016, är en innovativ plattform för mobila banktjänster som erbjuder en rad produkter, inklusive betalningar och överföringar i realtid – allt i en enda app. Den är för närvarande tillgänglig på fem europeiska marknader. Ferratum har mer än två miljoner aktiva och befintliga kunder.

Ferratum Group är noterat i prime standard på Frankfurtbörsen (börssymbol FRU). För mer information, besök www.ferratumgroup.com.

 

Vår Strategi

Fokus ligger på en naturlig tillväxt, expansion geografiskt och utveckling av vår produktportfölj. Vi drivs av vår passion för nyskapande och vi har en ambitiös tillväxtstrategi.

 

Vår Vision

Vår vision är att bli den ledande mobila banken.

 

Vår Mission – ”Mer än pengar till alla”.

Vårt syfte är att erbjuda de bästa privatlånen vid alla tillfällen till alla konsumenter. Fokus ligger på kundens behov som vi uppnår genom enkla ansökningsprocesser, konfidentiella och säkra tjänster och personlig kundtjänst.

 

Våra värderingar

Professionalism, lönsamhet och etik
 

Professionalism

Professionalism innebär för oss ett kontinuerligt lärande, transparenta processer och ett ansvarstagande för våra handlingar.

 

Lönsamhet

Lönsamheten är resultatet av snabbhet, flexibilitet och tillväxt. Ferratum har växt kontinuerligt sedan det grundades 2005 och uppnådde tidigt hållbar lönsamhet. Vi är fast beslutna att ytterligare öka lönsamheten i framtiden.

 

Etik

Vi utgår alltid utifrån kundens behov. Vi tar ett personligt ansvar för våra kunder och intressenter när vi fattar beslut och vi tror på öppenhet och transparens i all interaktion. Vi anser att etiska principer är avgörande för att skapa förtroende och lojalitet hos våra kunder och medarbetare. Det är vårt enda sätt som vi vill driva vår verksamhet framåt. Idag åtnjuter vi av ett brett förtroende från våra kunder och samarbetspartners på grund av våra pålitliga och transparenta tjänster, vårt professionella och etiska uppträdande samt snabb respons på kundernas lånebehov.

 

För mer information, se lokala hemsidor via länkarna nedan:


Andra länder