Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer

En vänlig och mobil bank för alla

Vår verksamhet

Ferratum är ett ledande företag inom snabblån och vi var först i Europa att lansera mobila så kallade sms lån. Vi erbjuder våra kunder trygga, enkla och effektiva finansiella tjänster. Med över 500 anställda glädjer vi oss åt att ha kunnat erbjuda våra tjänster till över 2 miljoner nöjda kunder sedan 2005.

 

Vår Strategi

Fokus ligger på en naturlig tillväxt, expansion geografiskt och utveckling av vår produktportfölj för ett ledande globalt mikrolåneföretag. Vi drivs av vår passion för nyskapande och vi har en ambitiös tillväxtstrategi.

 

Vår Vision

Vår vision är att bli den ledande mobila banken för alla.

 

Vår Mission – ”Mer än pengar till alla”.

Vårt syfte är att erbjuda de bästa privatlånen vid alla tillfällen till alla konsumenter. Fokus ligger på kundens behov som vi uppnår genom enkla ansökningsprocesser, konfidentiella och säkra tjänster och personlig kundtjänst.

 

Våra värderingar

Professionalism, lönsamhet och etik
 

Professionalism

Professionalism innebär för oss ett kontinuerligt lärande, transparenta processer och ett ansvarstagande för våra handlingar.

 

Lönsamheten

Lönsamheten är resultatet av snabbhet, flexibilitet och tillväxt. Ferratum har växt kontinuerligt sedan det grundades 2005 och uppnådde tidigt hållbar lönsamhet. Vi är fast beslutna att ytterligare öka lönsamheten i framtiden.

 

Etik

Vi utgår alltid utifrån kundens behov. Vi tar ett personligt ansvar för våra kunder och intressenter när vi fattar beslut och vi tror på öppenhet och transparens i all interaktion. Vi anser att etiska principer är avgörande för att skapa förtroende och lojalitet hos våra kunder och medarbetare. Det är vårt enda sätt som vi vill driva vår verksamhet framåt. Idag åtnjuter vi av ett brett förtroende från våra kunder och samarbetspartners på grund av våra pålitliga och transparenta tjänster, vårt professionella och etiska uppträdande samt snabb respons på kundernas lånebehov.

 

För mer information, se vår webbplats för gruppen alternativt lokala hemsidor via länkarna nedan:


Andra länder
 Betygsätt oss! Betygsätt denna chatt för att hjälpa oss att förbättra våran kundtjänst +