Mikrolån

Vad är mikrolån?

Ett mikrolån är ett lån som handlar om mindre summor pengar. För ett mikrolån behövs ingen säkerhet, och du kan ansöka och få ett lån godkänt online. Ett mikrolån är bra när du behöver du det där lilla extra för att kunna göra exakt vad du drömmer om, eller när du får en oväntad utgift.

Med Ferratum Credit kan du låna mellan 1000 kr och 45000 kr och betala tillbaka i egen takt. Välj det belopp som passar dig och ditt liv bäst!

 

Ett mindre lån är en hjälp på vägen

Vi på Ferratum vill hjälpa alla äventyrare, drömmare och målmedvetna personer att göra verklighet av sina idéer. Vi vill hjälpa dig som behöver pengar till semestern, studierna, arbetet eller barnen. Vi vill inte att du ska hindras av att du saknar pengar just nu, när livet inte väntar. Att ansöka är både snabbt och enkelt, och du har pengarna på kontot senast nästa bankdag.

Ansök nu

 

Mikrolån för alla

Ferratum erbjuder belopp som passar alla. Är du bara i behov av en extra tusenlapp, så kan du låna just den summan.

Alla är vi barn i början och har du inga tidigare erfarenheter av att ansöka om lån så har vi en kundtjänst som mer än gärna hjälper dig med alla dina frågor.

 

Inga dolda kostnader

Vi tror på styrkan i att vara raka och enkla. Hos oss på Ferratum får du veta exakt hur mycket du skall betala tillbaka på ditt lån varje månad. Vi har inga dolda avgifter och det enda som tillkommer för dig är räntan på lånet.

När du tar ett mikrolån hos Ferratum betalar du en dagsränta. Enligt konsumentkreditlagen ska man alltid berätta vad den effektiva räntan skulle bli. Den effektiva räntan är räntekostnaden omräknat om man skulle låna i ett helt år. Även om den effektiva räntan är hög, behöver det inte kosta så mycket med ett mikrolån – eftersom du själv bestämmer hur fort du betalar tillbaka lånet.

       Läs mer om effektiv ränta här.

Gå till ansökan

 

Undrar du något mer om våra mikrolån?

Mikrolån handlar om små summor pengar, men det kan ändå vara ett stort beslut att låna för första gången. Om du känner dig osäker kan du alltid fråga om råd! Vår kundtjänst finns tillgänglig via chatt eller telefon – alla dagar i veckan!