Låna 4000 kr.

På Ferratum kan du enkelt ansöka om ett lån på 4000 kronor!

Rep. exempel: Utnyttjad kredit om 10 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 12 145 kr (snitt 1012 kr per månad). Effektiv årsränta: 47,64%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 39,60%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.

​​​​Det här är en högkostnadskredit Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Varför bör du skaffa kredit från Ferratum?

Uppläggningsavgift och uttagsavgift = 0kr
Administrationskostnad 0 kr/månad
14 dagars ångerrätt

Ansök smidigt online!

01.

Välj din första uttagssumma

02.

Fyll i dina uppgifter och ansök

03.

Få besked inom ett par minuter

Låna 4000 kr snabbt och enkelt

Du har precis lagt in en tvätt i tvättmaskinen. Plötsligt hörs ett konstigt ljud från tvättstugan. Efter en stor smäll är du säker på att tvättmaskinen är trasig. Vad gör du nu? Efter en närmare titt är du säker på att det inte kommer att gå att reparera och du måste köpa en ny tvättmaskin. Du har just betalat räkningarna och efter en snabb sökning på internet så ser du att det saknas 4000 kr för en ny maskin. Du vill inte låna pengar från vänner och familj eftersom det kan skada er relation. Det är därför enklare att ta ett sms lån hos Ferratum. Ett lån kan enkelt ansökas via internet som du kan betala tillbaka vid nästa löningsdag.

Låna 4000 kronor snabbt

Du kan enkelt låna 4000 kr hos Ferratum. Du behöver enbart välja önskat lånebeloppet på lånekalkylatorn. Vill du låna 4000 kr finns Ferratum alltid till ditt förfogande.

När kan man låna 4000 kr?

Det är aldrig roligt när något värdefullt går sönder. Den första tanken som slår dig är ofta ''hur ska jag ersätta detta? ''. Den enkla och billigaste lösningen kanske inte är den smartaste. Den finns ett ordspråk som säger: ''billigt är dyrt'', därför måste man kanske gå för det dyra alternativet för en hållbar produkt. Då kan ett lån från Ferratum på 4000 kr vara en bra lösning.

På semestern ska det inte sparas. Det är viktigt att man kan befinna sig utomlands och känna sig maximalt avslappnad. Du är hemma efter en lång dag på jobbet och har hittat en perfekt plats att resa till. Tyvärr, infaller kostnaderna för resan en dålig tid denna månad och ett lån på 4000 kr från Ferratum är den idealiska lösningen. I stället för en dyr avbetalningsplan med en resebyrå kan du hos Ferratum i förhand se den totala kostnaden innan du bestämmer dig för att ta ett lån och du kan även välja om du vill betala lånet på 15 dagar eller nästa månad.

Du kör bil varje dag till ditt arbete. En dag hör du ett skrämmande ljudet från motorn. Skräckfylld tror du att du måste laga din bil för att ta dig till jobbet. Du tar bilen till en verkstad och kostnaden för att laga bilen vid den här tiden på månaden kommer olägligt. Det är därför enkelt att ta ett lån på 4000 kronor hos Ferratum. Ferratum Credit är en produkt som ägs av Ferratum Group, marknadsledare för små lån. Med mer än 10 års erfarenhet av små lån och har vi sett till att vara bästa på det vi gör. Ett lån på 4000 kr från Ferratum är därför enkelt, transparent och tillförlitlig. Ansök nu genom att följa dessa enkla steg:

  1. Välj önskat lånebeloppet
  2. Verifiera dig
  3. Ange allmän information om dig själv
  4. Underteckna avtalet och skicka in din ansökan!

Sorry, there are errors on the page: