Låna 20000 kr.

Hos Ferratum kan du snabbt och enkelt låna 20000 kr.

Rep. exempel: Utnyttjad kredit om 10 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 12 145 kr (snitt 1012 kr per månad). Effektiv årsränta: 47,64%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 39,60%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.

​​​​Det här är en högkostnadskredit Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Varför bör du skaffa kredit från Ferratum?

Uppläggningsavgift och uttagsavgift = 0kr
Administrationskostnad 0 kr/månad
14 dagars ångerrätt

Ansök smidigt online!

01.

Välj din första uttagssumma

02.

Fyll i dina uppgifter och ansök

03.

Få besked inom ett par minuter

Låna 20 000 kr

Du planerar att köpa ett nytt mobilabonnemang eftersom att ditt gamla har löpt ut. Naturligtvis är det jättebra att teckna ett bytt mobilabonnemang eftersom du kan få en ny mobil på samma gång! Du har valt att binda dig under ett helt år och bestämmer dig därför för en ny telefon med den senaste tekniken, då du redan har för vana att använda en smartphone.

Du väljer att betala så lite som möjligt under året, men du måste även betala ett större belopp när du köper telefonen. Ett lån på 20000 kr hos Ferratum är därför en idealisk lösning. Du vet redan att du kan betala av lånet nästa löningsdag.

Låna 20000 snabbt

Hos Ferratum kan du snabbt och enkelt låna 20000 kr. Genom att använda låneräknaren, kan du välja önskad mängd att låna. Efter att du enkelt angett grundläggande information om di själv och undertecknat vårt avtal kommer du inom 10 minuter få ett svar på din ansökan. Upptäck hur lätt det är att låna från Ferratum här!

När kan man låna 20000?

För alla som har en bil är besiktningen en oviss händelse. Du är inte säker på om bilen kommer att gå igenom kontrollen och ibland är små reparationer dyrt. Du vet att du behöver bilen för att ta dig till jobbet och i detta fall, kan ett lån på 20000 kr från Ferratum vara en "livräddare". Utan dessa reparationer kommer bilen inte att godkännas och med ett lån från Ferratum kan du garantera att bilen är säker att fungerar till nästa års kontroll.

Du är orolig för att hitta en passande destination för din nästa semester. Efter att ha sökt i flera dagar hittar du slutligen den perfekta destinationen. Du hittar biljetter under den tid du är ledig! Det finns några biljetter kvar, och du vågar inte vänta tills nästa löningsdag för att boka. Ett lån från Ferratum på 20 000 kr passar perfekt i detta tillfälle! Du kan fortsätta att planera din avkopplande semestervecka utan att behöva tänka på fakturan tills nästa löningsdag.

Din dotter cyklar varje dag till skolan, men en dag går cykeln plötsligt sönder. Denna oväntade utgift passar dåligt denna månad och du väljer att lämna in en ansökan till Ferratum för att låna 20000. Ansökan kommer att godkännas och du kan köpa en ny cykel till din dotter. Detta är bara ett exempel på en situation där ett snabblån från Ferratum kan rädda vardagen när något oväntat händer.

Sorry, there are errors on the page: