Internetlån.

Ferratum erbjuder snabba och trygga sms lån till alla med drömmar, planer eller idéer.

Rep. exempel: Utnyttjad kredit om 10 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 12 145 kr (snitt 1012 kr per månad). Effektiv årsränta: 47,64%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 39,60%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.

​​​​Det här är en högkostnadskredit Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Varför bör du skaffa kredit från Ferratum?

Uppläggningsavgift och uttagsavgift = 0kr
Administrationskostnad 0 kr/månad
14 dagars ångerrätt

Ansök smidigt online!

01.

Välj din första uttagssumma

02.

Fyll i dina uppgifter och ansök

03.

Få besked inom ett par minuter

Vad är ett internetlån?

Internetlån är relativt små lån som man ansöker om och får godkänt online. Från din dator eller från din mobil. När det passar dig, och precis när du behöver det. Ferratum har internetlån där du snabbt kan låna upp till 45000 kr för dina drömmar, planer och idéer. Låneansökan skickar du enkelt in till oss här på vår hemsida.

Låt inget stå emellan dig och ditt beslut

Det finns tusentals situationer där ett internetlån kan underlätta livet. Kanske har din bästa vän flyttat utomlands, och ni har inte setts på nästan ett år. Vännen bjuder över dig på en weekend, och du hittar en resa som passar perfekt. Det enda problemet är att du måste betala inom 24 timmar, och pengarna på kontot räcker inte till just nu. Vad gör du? Väntar du på lönen och hoppas att resan finns kvar? Eller låter du inget stå emellan dig och ditt beslut?

Våra internetlån är vad man kallar snabblån, vilket innebär att du får dina pengar när du behöver dom. Ansök nu och få pengarna på kontot snabbast möjligt!

Lån direkt till allt du drömmer om

Även om ditt liv är ett äventyr så ska det vara tryggt att låna pengar. Våra internetlån är en trygg, smidig och enkel lösning – oavsett vad du behöver pengarna till. När du ansöker om ett snabblån hos Ferratum, kan du vara säker på att du är i goda händer. Vi tror på fullständig transparens. Det finns inga dolda avgifter och alla kostnader är tydliga. Ett internetlån ansöker du om online, och får utbetalningen direkt till ditt konto. Det är enkelt och går snabbt, så att du kan fokusera på livets äventyr istället.

Det enkla lånet för alla livets äventyr

Internetlån kan hjälpa dig att få en lättare vardag vid oväntade äventyr och möjligheter. När du snabbt ska betala sista-minuten-resan till värmen, den varma jackan till vintern eller till den där möjligheten som annars snart har passerat. För just dessa tillfällen tror vi att ett internetlån på mellan 1000 och 45000 kronor kan göra en stor skillnad, i ditt liv och din vardag.

Möjligheter på nolltid

På Ferratum vet vi att tid är pengar. Vi vet också att papperskrångel är det sista du behöver när du ska ta ett ekonomiskt beslut. Med Ferratum behöver du inte fylla i pappersarbete, vänta i telefon på att få prata med någon eller stå i långa köer. Vi har det enkla lånet som fylls i direkt på vår hemsida. Vi finns till för dig som gillar så enkla processer att de knappt märks.

  • Välj vilket lån som bäst passar dig och fyll i ansökan
  • Få ett beslut om lånet
  • Klart! Nu är du redo att säga ja till livets äventyr

Om du skickar din låneansökan under de timmar då vår kundtjänst är öppen svarar vi inom några minuter. När du sedan har bekräftat din ansökan betalar vi ut ditt internetlån så fort som det bara är möjligt. Om du har Nordea, Swedbank, Handelsbanken eller SEB som bank kommer dina pengar till kontot nästan direkt. Har du en annan bank har du pengarna på kontot senast nästa bankdag.  snabbt kan du komma igång med dina planer, idéer och drömmar.

 

Sorry, there are errors on the page: