Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer

Ferratum Credit Flexibel Kredit

Ferratum Credit

- Finansiell flexibilitet
- Enkel tillgång till mer pengar vid behov
- Låna pengar en längre period till lägre månatlig kostnad

Ansök om Ferratum Credit här ▶︎

 

Ferratum Credit är enkelt och flexibelt lån. Du har tillgång till ditt kreditkonto dygnet runt och kan när som helst ansöka om ett uttag. Vi erbjuder dig ett kreditkonto online med möjlighet till fria uttag med fritt belopp upp till dess att din kreditgräns är nådd. Du behöver inte ta ut hela kreditbeloppet på en gång, utan du kan ta ut pengar efter behov eftersom du betalar först när du nyttjar krediten. På det här sättet kan du spara på ditt kreditbelopp för framtida oförutsedda utgifter. Du sparar tid genom att inte göra upprepade kreditansökningar eller vänta på kreditbedömning. Vår ränta på Ferratum Credit är lägre än många andra snabblån och erbjuder därför pengar direkt till en mindre kostnad. Kreditkontot är en konsumentkredit som är kontinuerligt tillgänglig och erbjuder dig en flexibel buffert för enskilda behov. Ferratum Credit passar perfekt för dig som vill ha pengar till ditt förfogande mer än 30 dagar.

Låna pengar direkt

Ferratum erbjuder privatlån från 500 kr upp till 25 000 kr utan säkerhet eller borgensmän. Vi erbjuder en enkel och snabb ansökningsprocess via internet. Du kan även ansöka om lån utan UC eller med betalnings- anmärkning. Minimiåldern för att godkännas för lånet är 21 år.

Över 2 miljoner nöjda kunder i 25 länder

Ferratum är en av världens största snabblångivare och har i mer än 15 år hjälpt personer i 25 länder att låna pengar tryggt och enkelt. När Ferratum 2005 lanserade Mobilt Microlån var det den första låneprodukten av sitt slag i Europa.

Vad du ser är vad du får

Trots att vi har flertal kreditprodukter och tjänster är kostnaden alltid tydlig. Det finns inga dolda avgifter och du ser är alltid vad du betalar tillbaka. Med Ferratum är det enkelt och smidigt.

Få beslut om ditt lån med utbetalning direkt

Få ditt lån samma dag! Vi använder oss av avancerade system som hjälper oss att fatta ett beslut inom några minuter på din ansökan. Utbetalningar sker direkt och alla dagar i veckan. Vår kundsupport, service och flexibilitet är din trygghet.