Lån utan UC

Lån utan UC

Genom en kreditupplysning kan vi få information om din ekonomiska situation för att på sätt bestämma möjligheterna om ett lån och återbetalning. Vi måste på detta sätta försäkra oss kundens förmåga att betala tillbaka lånet.

UC är en förkortning för Upplysningscentralen. UC är en kreditupplysningstjänst som används av Swedbank, Nordea, Handelsbanken och Skandinaviska Enskilda Banken. Tar du därmed ett smslån som gör en kreditupplysning via UC kan bankerna därefter se att du tagit ett sms lån om du vill ta ett banklån hos någon av storbankerna. Det kan därför bli svårare att ta ett lån vid ett senare tillfälle via bankerna om du tagit flera lån via UC.

Ansök här 

 

Låna pengar utan UC

Vi som långivare är alltid skyldiga att ta en kreditkontroll innan ett lån beviljas. Eftersom kreditupplysning via UC kan försvåra situationer för låntagare att få andra lån senare väljer vi att göra vår kreditupplysning via Creditsafe istället. Creditsafe precis som Bisnode Kredit, Soliditet och Sergel är exempel på alternativa kreditupplysningstjänster och har inte samma koppling till storbankerna som Upplysningscentralen.

Ansök här

Hur ansöker jag om ett Snabblån utan UC?

Oväntade utgifter uppstår vid olika tillfällen. Som tur är finns det hjälp att få! På Ferratum kan du enkelt låna 45 000 kr utan UC vid oväntade utgifter. Blir din ansökan godkänd betalas pengarna ut till ditt konto direkt (beroende på behandling och öppettider).

Allt du behöver göra är att följa dessa enkla steg: 

1. Välj önskat lånebelopp

2. Logga in med BankID

3. Fyll i allmän information om dig själv

4. Signera vårt avtal och skicka in din ansökan!

Ansök här

 

Ferratum Bank är en del av Ferratum Group. Ferratum Group är marknadsledande i små lån och har över 2 miljoner nöjda kunder över hela världen. Ferratum.se är rätt adress om du vill ta ett lån med betalningsanmärkning.