Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer

SMSlån

Vad är SMSlån?

Ett sms-lån är ett lån på ett relativt lågt belopp. Förut lånade man via mobilen med SMS, men idag lånar man lättast via webben. Man brukar också kalla de här sms-lånen för snabblån eftersom det går snabbt från ansökan till utbetalning. Med ett snabbt sms-lån kan du komma loss och göra det som du själv vill, även om kontot för tillfället är tomt.

Ferratum erbjuder snabba och trygga smslån till alla med drömmar, planer eller idéer. Vi ger dig snabbt extra pengar på kontot som du kan spendera precis som du vill. Ansökningsprocessen av ett smslån är väldigt enkel och allt du behöver göra är att fylla i vårt ansökningsformulär så sköter vi resten åt dig!

 

Smslån till livets möjligheter

Det finns många anledningar till att behöva ett smslån snabbt. Tänk dig att din favoritartist kommer till stan. Biljetterna släpps redan imorgon och du har lågt på kontot just nu. Måste du vänta tills löning innan du kan handla, eller kan du använda ett sms-lån för att köpa en plats på första raden till både dig och din bästa vän? Om du lånar med oss kan du få utbetalning direkt.

Vi ger dig en chans att kunna ta tillvara på livets goda möjligheter direkt när de uppenbarar sig.

Ansök nu ▶︎

 

SMSlån snabbt & smidigt

Ett sms lån är en snabb och smidig kredit när du som bäst behöver den. Men hur går ett smslån till? Det är något som naturligtvis är bra att veta innan man skrider till verket och tar ett snabblån. Om ditt smslån beviljas och du har ansökt via hemsidan görs en utbetalning direkt till ett konto i din bank. När du har ansökt via sms görs utbetalningen av det belopp du har valt att ta lån på så fort du har bekräftat lånevillkoren och ansäkt om att låna pengar. Pengarna kommer omgående in på kontot om du är kund hos Nordea. Är du kund hos en annan bank så kan det dröja några timmar innan pengarna når kontot delvis beroende på vilkak öppettider som gäller. Om vår utbetalning sker innan klockan 12.00 så finns dina pengar på ditt konto redan samma dag klockan 17.00. Vid utbetalning efter klockan 12.00, kommer pengarna in nästkommande dag klockan 12.00, förutsatt att den dagen är en helgfri vardag.

I det fall ditt sms lån beviljas och du har ansökt via hemsidan, görs en utbetalning direkt till ditt konto. Pengarna kommer omgående in på kontot om du är kund hos Nordea. Är du kund hos en annan bank så kan det dröja några timmar innan pengarna når kontot. Om vår utbetalning sker innan klockan 12.00 så finns dina pengar på ditt konto redan samma dag klockan 17.00. Vid utbetalning efter klockan 12.00 kommer pengarna in nästkommande dag klockan 12.00.

 

Hur mycket kostar ett sms lån?

Våra sms lån är flexibla vilket innebär att du själv kan lägga upp en avbetalningsplan som passar dig. När du väljer att låna en mindre summa på 1000 kronor, med vårt lånealternativ Ferratum Micro, blir den fullständiga kostnaden för lånet totalt 250 kronor. Om du lånar en större summa pengar kan det däremot vara skönt att lägga upp en avbetalningsplan hur många år eller vilken tid den ligger på kan du diskutera med vår kundtjänst. Du väljer enkelt hur länge du vill betala av på ditt lån i samband med att du gör din ansökan.

Det går naturligtvis även att låna mindre belopp och amortera på flera månader om du vill det. Om du till exempel tar ett så litet sms lån som 500 kronor kan du ändå betala av under två månader. Att kunna betala av under en längre tid gör att det blir tryggare att låna även en större summa snabbt när du behöver det.

Ansök här ▶︎

 

Vad krävs för sms lån?

Innan du ansöker är det bra att ta reda på vad som krävs för bli beviljad ett sms lån hos oss. För att ansöka om lån hos Ferratum behöver du vara folkbokförd i Sverige. Du måste också vara minst 21 år gammal och ha en deklarerad inkomst. Du får heller inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden, det vill säga en skuld som ligger hos Kronofogden som du betalar av på. Om du har en betalningsanmärkning så gör vi individuella bedömningar, en betalningsanmärkning påverkar inte eventuella avgifter och om du har fårgor kan du kontakta vår kundtjänst.

Det går bra att ansöka om lån trots att du har betalningsanmärkningar. Villkoren för att din ansökan om sms lån ska kunna godkännas är att dina betalningsanmärkningar inte är nyare än sex månader. Du får heller inte ha fler än sex anmärkningar. När du ansöker med anmärkningar gäller naturligtvis också de ovanstående villkoren. Dessa regler finns till för att skydda dig och din ekonomi så att du inte hamnar i ytterligare skuld, kontakta kundtjänst om du har en betalningsanmärkning.

Ansök här ▶︎

 

Vilket smslån är bäst?

Hos Ferratum kan du välja bland flera olika sms lån så att du kan hitta ett som passar dig och din ekonomiska situation optimalt. Vi erbjuder till exempel en smart kredittjänst för dig som vill ha tillgång till extra pengar under en längre period. Vi har också lån där du kan betala av under längre tid vilket ger en trygg återbetalning. Om man jämför med många andra långivare är våra avgifter mycket låga.

Vi erbjuder snabba och trygga smslån när du behöver göra en investering eller bara behöver extra pengar på kontot, snabbt. Våra flexibla sms lån ansöker du enkelt om via vår hemsida. Besked om beviljad ansökan får du sedan direkt. Hos oss kan du välja hur många månader du vill amortera på ditt lån och på så sätt kan du skräddarsy ditt lån så att det passar dig och din ekonomi.

Ansök här ▶︎

 

Ett sms-lån på precis vilket sätt du vill

Vi är alla unika och har unika situationer. Hos Ferratum kan du välja det sms lån som passar just dig bäst, oavsett om du vill betala en fast avgift eller en löpande ränta.

Är du en person som gillar att veta exakt vad som gäller? Med lånet Ferratum Micro betalar du en fast avgift på lånesumman. När du till exempel lånar 1000 kronor blir avgiften 250 kronor och när du lånar 2000 kronor blir avgiften 500 kronor. Lånet ska vara återbetalt inom 30 dagar. Om du är en av dem som tycker att en fast avgift känns trygg ska du välja vår lösning Micro.

Är du en person som gillar lite mer flexibilitet i livet? Med vårt lån Ferratum Credit har du istället en vanlig räntekostnad på ditt lån. Du väljer själv hur snabbt du vill betala tillbaka. Att kunna betala av under en längre tid gör att det blir tryggare att låna även en större summa snabbt när du behöver det. Med Ferratum Credit kan du låna mellan 500 kr och 25000 kr.

Vilket smslån som är bäst för dig bestämmer du själv. Både Ferratum Credit och Ferratum Micro går snabbt att ansöka och få utbetalt. Om man jämför med många andra långivare inom sms-lån och snabblån är vår ränta mycket låg.

Ansök nu ▶︎

 

Vem kan ansöka om SMSlån?

Vi vill att så många som möjligt ska kunna följa sina drömmar. Vi godkänner sms lån till dig som är folkbokförd i Sverige, är minst 21 år gammal och har en deklarerad inkomst.

Det går bra att ansöka om sms lån trots att du har betalningsanmärkningar. Dina betalningsanmärkningar ska vara äldre än sex månader och du får inte ha fler än sex anmärkningar. Du får heller inte ha något aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Dessa regler finns till för att skydda dig och din ekonomi så att du inte hamnar i ytterligare skuld.

 

Tacka ja till fler möjligheter

Ta del av allt som livet erbjuder. Med hjälp av de smidiga och trygga sms lån som Ferratum erbjuder blir det lätt att ta ett snabblån när du är i behov av pengar. Du kan antingen låna pengar till en fast avgift eller ta ett större sms lån och betala av under flera månader.

Du ansöker enkelt om våra lån via vår hemsida. Vi behandlar din ansökan snabbt och du får svar om beviljat lån direkt.

Gå till ansökan ▶︎

 

Undrar du något mer om smslån?

Är du mer nyfiken kan du läsa om smslån på helger och smslån utan UC. Du kan också fråga vår kundtjänst via mail, chatt eller telefon. Vi har öppet alla dagar i veckan!

 Betygsätt oss! Betygsätt denna chatt för att hjälpa oss att förbättra våran kundtjänst +