Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer

Minilån & Smålån

Vad är ett smålån?

Ett smålån är en benämning som används för lån på små belopp. Det kan t.ex. handla om att ta ett lån på 2000 kronor. Smålånen kallades från början för smslån eftersom låntagaren ansökte om lånet via ett sms som skickades till långivaren. Nu för tiden används fortfarande termen smslån men man ansöker om lånen via Internet. Smålån kallas även för minilån som betyder samma sak och därmed är en synonym till smålån.

Om du uppnår de krav Ferratum ställer på minimiålder och har en godkänd kreditvärdighet kan Ferratum erbjuda dig flera förmånliga lån med låg ränta och rimliga villkor. Ett minilån - även ofta kallat smålån, snabblån, smslån eller webblån - innebär som namnet antyder att låntagaren beviljas ett lån på en mindre summa pengar under en kort löptid. Hos Ferratum får du oftast besked på din låneansökan inom 15 minuter. Bland våra produkter finner du Ferratum Micro. Ett lån på upp till 4000 kr med en löptid på 30 dagar. Denna typ av snabblån är lämplig när du stöter på en oväntat utgift och har ont om pengar tills du får din lön utbetald.

Ansök här ▶︎

Hur mycket pengar kan jag låna?

Ferratum Group har över 2 miljoner nöjda kunder som uppskattar den variation av lån och relaterade produkter vi erbjuder. Förutom vårt förmånliga minilån på upp till 4000 kr med en löptid på 30 dagar kan vi även bevilja dig lån av större summor. Exempelvis erbjuder vi dig ett kreditkonto med upp till 25 000 kr. Hos oss får du alltid en rimlig ränta och möjlighet till flexibla återbetalningar. Ferratum tillhandahåller dig alltid den information du behöver för att du ska kunna känna till den totala lånekostnaden i detalj. Vi ger dig en komplett överblick över alla kostnader som tillkommer utöver din kapitalskuld.

Ansök här ▶︎

Hur lånar jag från Ferratum?

Om du någonsin fått en betalningsanmärkning känner du till hur svårt det kan vara att beviljas ett lån hos många kreditinstitut. Då kreditupplysningar hos Ferratum hanteras av Creditsafe och inte av UC, som har kopplingar till de flesta av storbankerna, kan du söka lån hos oss istället. För att låna från Ferratum behöver du enbart uppfylla vår grundläggande kravbild. Den som ansöker om ett lån hos oss ska ha en minimiålder på 21 år och vara folkbokförd i Sverige. I de flesta fall krävs även en deklarerad inkomst i Sverige. Trots att du har en betalningsanmärkning kan vi oftast bevilja dig ett minilån ändå. Dock får du som låntagare ej inneha fler än 6 betalningsanmärkningar och den senaste får ej vara utfärdad inom 6 månader från ansökningsdatumet. Att låna pengar från Ferratum sker snabbt och enkelt i tre steg. Allt som krävs är att du har en e-postadress, ett giltigt bankkonto och tillgång till internetbank samt BankID. Din ansökan börjar på vår användarvänliga webbsida. Alla besked rörande ditt lån skickas via SMS till ditt mobiltelefonnummer. Så här lånar du från Ferratum:

Miniån & Smålån med utbetalning direkt

- Du väljer ditt önskade belopp och låneperiod.
- Identifierar dig
- Fyll i din låneansökan och du är klar!

Du får besked på din ansökan inom 15 minuter och dina pengar betalas ut på ditt konto samma dag. Välj din lånesumma och ansök om ett minilån på Ferratum.se redan idag!

Ansök här ▶︎

 

Har du några frågor?

Läs igenom våra Frågor & Svar, där du kan hitta svaren på de flesta frågorna, eller prata med vår kundtjänst som finns tillgänglig via chatt eller telefon.