Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer

Internetlån

Med Ferratum finns det alltid en lösning

I många år har det utförts studier för att undersöka nivåerna av stress och välbefinnande i våra liv. Resultaten har konsekvent visat att den främsta orsaken till stress i människors liv är pengar. Trots allt finns det få saker som är mer stressande än att vara orolig över hur man får ihop det ekonomiskt. 

Det finns flera saker du kan göra själv för att lindra stressnivån för ekonomin. Det första som hjälper är att erkänna att du upplever stress runt din ekonomi då kan man lokalisera källan till stress utan att det uppstår en spiral som påverkar andra områden i ditt liv. För det andra hjälper det att påminna dig själv att få problem i världen verkligen är på liv och död och att varje problem har en lösning som hjälper att släppa trycket.

Enkelt att ansöka om webblån

Ferratum är en internationell leverantör av konsumentkrediter. Som pionjär inom branschen av finansiell teknik och utlåning, har vi utökat vår verksamhet till 24 länder sedan 2005. 

Det finns oändligt många anledningar till varför kunder ansöker om våra lån. Vår kundtjänst har hjälpt tusentals människor precis som du när de har haft frågor om våra låneprodukter. Ännu bättre, våra internetlån är även snabblån, vilket innebär att du får dina pengar när du behöver dom. 

På Ferratum vet vi att tid är pengar. Vi vet också att komplikationer är det sista du behöver när du oroar dig över pengar. Med Ferratum behöver du inte fylla i pappersarbete, vänta i telefon på att få prata med någon eller stå i långa köer. Ansökningsformuläret fylls enkelt i på vår hemsida. Välj bara vilken av våra låneprodukter som bäst passar dig och få ett beslut inom några minuter.

Hos oss på Ferratum kan alla som är över 21 år ansöka om ett lån via internet, ett så kallat internetlån. Vi vet att de flesta människor stöter på oförutsedda utgifter i sin vardag och ibland sker det under en period när de personliga finanserna är svaga. Ett mindre lån kan då vara räddningen. Det är därför vi erbjuder internetlån, specialanpassade för att lösa den här typen situationer.

Ansök här ▶︎

Låna upp till 25 000 kr via internet

Lånen är relativt små på mellan 500 och 25 000 kronor, låneansökan skickar du enkelt in till oss här på vår hemsida. Det enda som krävs för att du ska få ta ett internetlån direkt hos oss är att du är över 21 år samt att du inte har några kreditanmärkningar som är yngre än 6 månader. Du behöver alltså ingen säkerhet, eftersom våra lånebelopp är så pass små.

Vår filosofi är att det ska gå smidigt, och samtidigt vara tryggt att ta ett lån för en oförutsedd utgift. Det flesta råkar nämligen ut för en situation där de glömt bort att det finns ännu en räkning i högen av dem som måste betalas omgående, eller där bilen plötsligt går sönder och omedelbart måste lagas. För just dessa tillfällen tror vi att ett internetlån på mellan 500 och 25 000 kronor kan komma till stor glädje. Produkten Ferratum Credit erbjuder en flexibel återbetalningstid och skiljer sig därför från många andra typer av internetlån och krediter på marknaden. 

Ansök här ▶︎

Vad krävs för att få ett internetlån?

Att göra en låneansökan och ta ett internetlån hos oss är enkelt. I modulen på startsidan kan du enkelt ställa in hur mycket pengar du vill låna. Klicka sedan på knappen ”Ansök nu”. När vi mottagit din låneansökan så är det framförallt två saker vi tittar på innan vi fattar beslut. Först kontrollerar vi att du är över 21 år, och sedan gör vi en kreditupplysning där vi bland annat kommer att kontrollera din inkomst samt att det inte föreligger några betalningsanmärkningar.

Om du skickar din låneansökan under de timmar då vår kundtjänst är öppen, d v s måndag till fredag 08.00-21.00 samt lördag-söndag 11.00-18.00, svarar vi inom tio minuter och endera bekräftar din låneansökan eller föreslår ett lägre belopp. När du sedan har bekräftat din ansökan betalar vi ut ditt internetlån så fort som det bara är möjligt. Om du har Nordea som bank kommer dina pengar till kontot nästan direkt, medan det kommer att dröja lite längre om du har en annan bank, dock som längst till nästa helgfria vardag.

Vi vill att våra internetlån ska vara en trygg, smidig och enkel lösning, när oförutsedda utgifter kommer i din väg.

Ansök här ▶︎

Fullständig transparens

När du ansöker om ett snabblån hos Ferratum, kan du vara säker på att du är i goda händer. Vi tror på fullständig transparens. Det finns inga dolda avgifter och alla kostnader är tydliga.

 

Har du några frågor?

Läs igenom våra Frågor & Svar, där du kan hitta svaren på de flesta frågorna, eller prata med vår kundtjänst som finns tillgänglig via chatt eller telefon.