Ferratum Micro

Farväl Ferratum Micro!

På Ferratum strävar vi alltid efter att förbättra våra tjänster och att göra det så enkelt och flexibelt som möjligt för våra kunder att förverkliga sina drömmar, planer och idéer. För att kunna göra detta har vi beslutat att stänga Ferratum Micro, och istället fokusera vårt arbete på Ferratum Credit.

Vad innebär det för dig? Att Ferratum Micro inte längre kommer att erbjudas betyder bara att du vid behov kan låna Ferratum Credit istället. Istället för ett förutbestämt belopp som återbetalas efter 30 dagar, kan du via Ferratum Credit ansöka om ett lån som återbetalas i månatliga avbetalningar.

Om du har ett öppet Ferratum Micro-lån sker återbetalning i enlighet med fakturauppgifterna. Har du inte fått fakturan? Kontakta vår kundtjänst så kan de hjälpa dig.

 

Varför Ferratum Credit?

- Känn dig lite friare – med lån upp till 30 000 kr
- Betala tillbaka i den takt som passar dig
- Låna pengar en längre period till lägre månatlig kostnad

Med Ferratum Credit kan du låna upp till 30 000 kr och istället för en faktura som förfaller efter 30 dagar, har du friheten att själv välja hur snabbt du vill betala tillbaka lånet. Den enda kostnaden för lånet är räntan på det du lånat. Räntan beräknas dagligen, så ju snabbare du kan betala tillbaka, desto mindre kostar det. Med Ferratum Credit kan du också välja att göra nya uttag, efter att du börjat betala tillbaka på lånet. Du gör precis så stora uttag som du behöver, och precis när du behöver. Du kan göra ett enda eller flera hundra uttag. Du kan göra uttag dag som natt, sju dagar i veckan. Så länge uttaget är inom din kreditgräns kan du låna precis hur och när du vill. På så sätt har du alltid full kontroll, även när livet överraskar.

 

För att ansöka om Ferratum Credit behöver du bara logga in på ditt konto!

 

 Logga in