Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer

Ferratum Micro

Privatlån, mer känt som mikrolån, är extremt användbart och kan ofta vara den perfekta lösningen när något oväntat händer och du, just då, inte har pengar som täcker det.  

Ferratum Micro är ett lån på en mindre summa med fast återbetalningstid på 30 dagar, något som ofta går under benämningen snabblån eller SMSlån. Du kan låna upp till 4000 kr enkelt och tryggt via vår hemsida eller via SMS.

 

Hur ansöker jag om Ferratum Micro?

sms lån, pengar direkt

Hos Ferratum finns det två olika sätt att ansöka om Ferratum Micro.

Ansök via internet

Som ny kund hos Ferratum sker ansökan om lån alltid via internet, och för att ansöka om Ferratum Micro väljer du det önskade beloppet (mellan 500 till 4000 kr) och sedan klickar du på Ansök nu.

Även befintliga kunder kan ansöka om Ferratum Micro via hemsidan, men istället för att fylla i ansökningsformuläret sker detta snabbt och enkelt genom att man loggar in på sin profil och sedan väljer Ferratum Micro.

Ansök via SMS

Om du är en befintlig kund som tidigare har lånat och återbetalat ett av våra Ferratum Micro-lån, kan du även välja att nyttja vår smidiga SMS-tjänst då du vill ansöka om ett nytt lån. Det gör det ännu enklare att ansöka om ett mikrolån på upp till 4000 kr.

Skicka bara ett SMS till nr 72323 där du anger önskat lånebelopp, återbetalningstid och personnummer.

Exempel: 4000 30 560105-6789.

 

Ansök om Ferratum Micro här ▶︎
 

När betalas lånet ut?

Vi har öppet alla dagar i veckan, och låneansökningar som inkommer handläggs under våra öppettider. Utbetalning av ditt lån sker snabbt och smidigt, och om du har Nordea har du pengarna på kontot redan samma dag. Till övriga banker gäller vanlig tid för banköverföring, vilket innebär att det kan ta 1-2 dagar innan pengarna syns på ditt konto.