Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer

Ferratum Micro

Ferratum Micro

- Låna upp till 4 000 kr till oväntade utgifter
- Snabb utbetalning
- Betala tillbaka inom 30 dagar

 

Ett litet lån som kan göra stor skillnad

Vi på Ferratum vet att livet bjuder på överraskningar. Ibland händer något oväntat, och då kan det fattas lite pengar – just där och just då. Men låt det inte stoppa dig, dina drömmar, dina planer och dina idéer. Ett litet lån på ett par tusen kronor kan vara den perfekta lösningen för livets överraskningar. Ferratum Micro är ett sånt lån.

Ansök nu ▶︎

Redan kund? Logga in här

 

Gör det enkelt för dig

Ferratum Micro är ett enkelt lån för små belopp. En del kallar det mikrolån, andra kallar det snabblån. Du kan låna upp till 4000 kr direkt, och återbetalningstiden är alltid 30 dagar. Enklare kan det knappast bli.

 

För när livet inte väntar

Varje dag är en ny dag i livet. Vi har öppet alla dagar i veckan, och din låneansökning handläggs direkt. Har du Nordea får du pengarna på ditt konto inom ett par timmar. Har du en annan bank har du pengarna senast nästa bankdag. Snabbare kan det knappast gå.

 

Den enda kostnaden är räntan

Dagen innan löning? Oväntade utgifter? Oväntade möjligheter? Den enda kostnaden för lånet är räntan på det du lånat. Räntan beräknas dagligen, så ju snabbare du kan betala tillbaka, desto mindre kostar det. Om du behöver lite längre tid på dig att betala tillbaka så rekommenderar vi istället Ferratum Credit.

 

Har vi träffats förut?

Välkommen tillbaka! Återkommande kunder kan använda Ferratum Micro även som SMS-lån. Skicka bara ett SMS till nr 723 23 där du anger önskat lånebelopp, återbetalningstid och personnummer. Exempel: 4000 30 560105-6789. Du kan också logga in här på webbsidan och välja Ferratum Micro.

 

Vi hjälper dig att ta snabba beslut

Ferratum Micro kan hjälpa dig när du snabbt behöver pengar till oväntade utgifter.

- Ansök om ett lån och få pengarna så fort som möjligt
- Använd pengarna till vad du vill
- Betala tillbaka inom 30 dagar

Ansök nu ▶︎

 

Har du lite större drömmar? 

Behöver du mer pengar för att göra verklighet av dina drömmar? Ta en titt på Ferratum Credit. Låna upp till 25000 kr och betala tillbaka i din egen takt.

 Betygsätt oss! Betygsätt denna chatt för att hjälpa oss att förbättra våran kundtjänst +