Din tid är värdefull, även när du behöver finansiering.

Varför vänta på vad du kan få nu, utan att ens lämna hemmet?

Slut är det på dagarna där du behöver sitta och vänta på ett brev på posten, gå vilse i en ny stad då du försöker hitta till närmsta bankkontor eller än värre - behöva vänta i kö på banken. 
Omfamna teknikens frihet och använd din välförtjänade tid till de saker du verkligen tycker om att göra istället.

Tillbringa din tid på sådant som du tycker om.

Det finns inte längre någon ursäkt att behöva ta sig till en lokal, vänta i kö eller skriva ut en massa dokument. Allt finns tillgängligt digitalt och det ska du kunna ta vara på fullt ut så att din tid spenderas på sådant som ger ditt liv mening. 

Vi finns nära dig om du behöver oss. 

Om du behöver extra finansiering för ett projekt, för att köpa en bil, möbler eller resa så finns vi online via din mobil i fickan eller på din dator. Hela ansökningsprocessen är digital och kräver endast att du har en uppkoppling, tillgång till informationen vi behöver för att kunna bedöma hur stort lån du har råd med och möjligheten att signera med BankID. Allt som allt tar det ca 5 min från det att du bestämt dig för att ansöka till att vi kan meddela huruvida vi kan erbjuda dig finansieringen som du behöver. 

Bestäm du.

Tillbringa den tid du vill den här säsongen med att ta en långhelg, ta itu med trädgården eller planera en middag ute med vänner. Njut av valet att ansluta eller koppla ifrån, allt på dina egna villkor.

Förenklad låneförmedling...

Ferratum är en global finansiell tjänsteleverantör med rötter i Norden, som erbjuder snabba lånelösningar med en tydlig, okomplicerad process och inga dolda avgifter. Banktjänster som gjorts tillgängliga för vem som helst, var som helst och när som helst.

 

LÄS OM FERRATUM KREDIT

Sorry, there are errors on the page: