Låt inte privatekonomin skrämma dig denna Halloween.

 

  Läs mer    

 

Vampyrer, stora spindlar och hemsökande spöken kan vara läskiga, men privatekonomin behöver inte vara det!

Halloween ligger bara runt hörnet och det är dags att ha riktigt kul med en utklädnad, läskiga filmer, gå på en riktigt läbbig maskeradfest eller köpa lite kul Halloweengodis. Aktivitetslistan är oändlig och det är bara din fantasi som kan sätta stopp för utfallet. Kom på något kul du vill göra oavsett om det är med barnen eller om du har ett barnasinne som vill leva ut.

Frigör lite tid.

Pumpan är en klassisk Halloweensymbol och kan vara mycket mer än en ljuslykta. T.ex. så kan du rosta pumpakärnorna efter att du skrapat ut dem för ett gott och hälsosamt tilltugg. Eller varför inte köpa en extra pumpa och testa på lite högtidsrecept. Testa på några av de mer salta idéerna som t.ex. en kryddig pumpasoppa, pumparisotto eller pumpagryta. För den mer sötsugna finns det recept på allt från pumpamuffins, pumpapaj och pannkakor med pumpa till Halloweenfrukost. 

Galna kostymer.

Att klä ut sig är bland det roligaste med Halloween, så ta vara på tillfället. Du kan klä ut dig till en läskig version av en favoritartist eller karaktär, köra en egen version av Dr. Jekyll & Mr. Hyde, klä ut dig till ett monster eller varför inte något riktigt kryptiskt där du går in i en läskig karktär hela kvällen. Att vara lite läskig går alltid hem såhär års. Så gräv lite i din fantasi för att hitta en spännande karaktär för denna dag. Vid brist på andra idéer så kan du alltid klä ut dig till emojispöket. 

Tävling

Hur många 👻 kan du hitta? Vinnaren tar hem ett Superpresentkort värde 3000 kr. Tävlingsreglerna hittar du längre ner. 

TV kväll.

Det finns en hel uppsjö av läskiga filmer, så hitta en som passar din Halloween-anda. Det kan vara allt från en riktigt klassiker, eller läskig komedi eller en av de senaste skräckisarna som släppts. Gör det till en fest där du bjuder in vänner, köp härligt Halloweengodis och lite roliga dekorationer som spindelnät, spindlar och läskiga ansiktsmasker. 

“Häx” kraft.

Att skapa något kreativt är alltid ett underbart sätt att belysa och fira en högtid. Det är dessutom väldigt bra för din mentala hälsa att jobba med fantasin och händerna. Det kan vara allt från att skapa roliga eller vackra spindelnät till dina fönster, designa en häftig ljusstake som kan stå i fönstret eller på middagsbordet. Skapa några handgjorda spöken eller fladdermöss som du kan hänga runtom i lägenheten. Begränsa det inte heller till Halloweenhelgen utan låt din kreativitet flöda hela månaden. 

Vampyrer, spöken och spindlar kan vara läskiga, men privatekonomin ska inte behöva cara det! Känn ett lugn tillsammans med Ferratum.

Hur många 👻 kan du hitta? Vinnaren tar hem ett Superpresentkort värde 3000 kr. Du kan delta fram till den 1:a november 2021. Tävlingsreglerna hittar du här:

Tävlingsregler

1. Organisatör

Tävlingen arrangeras av Ferratum Bank p.l.c. (hädanefter: "Organisatör").

2. Medverkan

Tävlingen börjar 2021-10-20 och är öppen t.o.m. 2021-11-01. Inom två veckor efter tävlingens slut kommer vinnaren att utses. Tävlingen är öppen för alla som är bosatta i Sverige och är över 18 år gamla. Arrangörens anställda samt deras närmast anhöriga, och andra personer som har yrkesmässig anknytning till administrationen av Ferratum Bank, får inte delta i tävlingen. Vinnaren tillkännages på vår Facebook och Instagramsida. 

3. Vinnaren och vinsten 

Ferratum Bank har rätten att välja vilka bidrag som vinner. En vinnare utses av en jury bestående av medarbetare från Ferratum Bank p.l.c., och utses baserat på att rätt svar anges i kommentarsfältet på Facebook och sedan dras en vinnare av alla som svarat rätt genom slumpmässig dragning . För att kunna utses till vinnare måste deltagaren:

Svara på frågan rätt (Hur många
👻 kan du hitta i videon?) samt godkänna att Ferratum kontaktar dig för att kunna skicka din vinst till dig. Obs. eventuella olämpliga bidrag kommer att raderas. Lämpligheten utvärderas endast av medarbetare från Ferratum Bank p.l.c.

Genom att skicka in ditt bidrag godkänner du dessa tävlingsregler. 

Vinsten kan inte ändras eller överlåtas vad avser innehåll eller omfattning. Om Ferratum Bank efter rimliga ansträngningar, inte har fått tag på en (eller flera) vinnare genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses (om möjligt) en ny vinnare. Deltagaren ansvarar för att de uppgifter som lämnats är korrekta. Ferratum Bank ansvarar inte för några extra kostnader i samband med vinsten. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Ferratum ansvarar inte för eventuella skador eller borttappande av vinst som eventuellt kan ske i och med postens hantering av paket.

Vid misstanke om manipulation eller fusk förbehåller sig Ferratum Bank rätten att diskvalificera deltagare. Bidrag som är provocerande eller på annat sätt tvivelaktiga, kommer att raderas och de kommer inte att beaktas i tävlingen. Vi förbehåller oss rätten att diskvalificera användare utan förvarning eller vidare förklaring.

4. Ev. Vinstskatt

Vinnaren ansvarar för eventuella kostnader och/eller skatt som uppkommer till följd av att motta eller använda priset eller att delta i tävlingen. Vinnaren friskriver Arrangören från allt ansvar som orsakats eller påstås ha orsakats genom deltagande i tävlingen eller mottagande av priset. Vinnaren av priset friskriver även Arrangören från allt ansvar avseende efterföljande användning eller eventuella brister i detta samt allt ansvar avseende skada som orsakats eller påstås ha orsakats genom deltagande i denna tävling eller inlösen eller nyttjande av pris. Denna ansvarsfriskrivning underminerar dock inte konsumenträttigheterna enligt lagen om konsumentskydd. Arrangörens ansvar gentemot deltagarna överstiger inte värdet av eller beloppet för de vinster som nämns i dessa regler. Genom att delta i tävlingen åtar sig deltagarna att följa dessa tävlingsregler och Arrangörens beslut. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med dessa villkor och Ferratums sekretesspolicy.
 

Sorry, there are errors on the page: