Black friday - utmärkt för smarta inköp med stora rabatter. 

Detta år, likt det förra, har varit oförutsägbart och ovanligt!
PS. Var med i vår Black Friday undersökning så kan du även vinna ett Superpresentkort värde 5000 kr! 

Planera framåt denna Black friday säsong, både för dig själv och för familjen! Ska du styla om hemma, är det nya hobbys och sporter på G eller har du elektronik hemma som gått sönder eller behöver uppgraderas? Tänk brett och leta igenom favoritbutikerna efter deras bästa erbjudanden som kan vara riktigt bra investeringar för dig. Och behöver du extra pengar för dina inköp kan du givetvis vända dig till oss på Ferratum - vi har en fullt digital ansökan och utbetalning samma dag. 

Resultaten av vår Black Friday undersökning

1264 personer deltog i vår undersökning från hela landet. Här kommer resultatet.

Ta vara på tillfället i lugn och ro

Att köpa saker gör en inte lycklig, men REA kan iallafall göra upplevelsen mycket roligare. Finns det ett köksredskap som kan hjälpa middagsstunderna med både recepten och tidsbesparing eller skulle en trådlös dammsugare förenkla städningen bland lekande barn? Det kan vara allt från en produkt till ett helt koncept som du känner är det viktigaste för just er familj. Tänk igenom redan nu vad som skulle ge er en högre livskvalitet och vad du känner att ni vill betala för det! Ta vara på tillfället och lägg en extra tanke på vad som verkligen kan bringa lycka, ro, tidsbesparing, enkelhet eller sammanhållning till ert hushåll.

Vi erbjuder moderna banklösningar till en realistisk vardag. Digitalt, utan köer och väntetider och tillgängligt överallt. 
Ferratum – Nordisk enkelhet, okomplicerad finansiering. 

Tävlingsregler

1. Organisatör

Tävlingen arrangeras av Ferratum Bank p.l.c. (hädanefter: "Organisatör").

2. Medverkan

Tävlingen börjar 2021-11-25 och är öppen t.o.m. 2021-12-01. Inom två veckor efter tävlingens slut kommer vinnaren att utses (vi kontaktar vinnaren via e-post). Tävlingen är öppen för alla som är bosatta i Sverige och är över 18 år gamla. Arrangörens anställda samt deras närmast anhöriga, och andra personer som har yrkesmässig anknytning till administrationen av Ferratum Bank, får inte delta i tävlingen. Vinnaren tillkännages dessutom på vår Facebook och Instagramsida. 

3. Vinnaren och vinsten 

Ferratum Bank har rätten att välja vilka bidrag som vinner. En vinnare utses av en jury bestående av medarbetare från Ferratum Bank p.l.c., och utses baserat på bästa motiveringen som angetts + att formuläret fyllts i. En vinnare dras av alla som svarat. För att kunna utses till vinnare måste deltagaren:

Motivera varför du bör vinna - fylla i fullständigt namn, telefonnummer samt e-postadress.
Obs. eventuella olämpliga bidrag kommer att raderas. Lämpligheten utvärderas endast av medarbetare från Ferratum Bank p.l.c.

Genom att skicka in ditt bidrag godkänner du dessa tävlingsregler. 

Vinsten kan inte ändras eller överlåtas vad avser innehåll eller omfattning. Om Ferratum Bank efter rimliga ansträngningar, inte har fått tag på en (eller flera) vinnare genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses (om möjligt) en ny vinnare. Deltagaren ansvarar för att de uppgifter som lämnats är korrekta. Ferratum Bank ansvarar inte för några extra kostnader i samband med vinsten. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Ferratum ansvarar inte för eventuella skador eller borttappande av vinst som eventuellt kan ske i och med postens hantering av paket.

Vid misstanke om manipulation eller fusk förbehåller sig Ferratum Bank rätten att diskvalificera deltagare. Bidrag som är provocerande eller på annat sätt tvivelaktiga, kommer att raderas och de kommer inte att beaktas i tävlingen. Vi förbehåller oss rätten att diskvalificera användare utan förvarning eller vidare förklaring.

4. Ev. Vinstskatt

Vinnaren ansvarar för eventuella kostnader och/eller skatt som uppkommer till följd av att motta eller använda priset eller att delta i tävlingen. Vinnaren friskriver Arrangören från allt ansvar som orsakats eller påstås ha orsakats genom deltagande i tävlingen eller mottagande av priset. Vinnaren av priset friskriver även Arrangören från allt ansvar avseende efterföljande användning eller eventuella brister i detta samt allt ansvar avseende skada som orsakats eller påstås ha orsakats genom deltagande i denna tävling eller inlösen eller nyttjande av pris. Denna ansvarsfriskrivning underminerar dock inte konsumenträttigheterna enligt lagen om konsumentskydd. Arrangörens ansvar gentemot deltagarna överstiger inte värdet av eller beloppet för de vinster som nämns i dessa regler. Genom att delta i tävlingen åtar sig deltagarna att följa dessa tävlingsregler och Arrangörens beslut. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med dessa villkor och Ferratums sekretesspolicy.

Delta i undersökningen här

 

 

Sorry, there are errors on the page: