Varför välja Ferratum?

Varför välja Ferratum?
2016-01-25

På Ferratum, är vi stolta över vårt rykte som en ansvarsfull och pålitlig långivare. Vi förstår att våra kunder behöver låna pengar snabbt och enkelt och vi prioriterar alltid vår relation till våra kunder först.

Varför ska man välja just er?

Ferratum är en av världens största snabblångivare. Vi är verksamma i 22 länder över hela världen och har tjänat över 2 miljoner nöjda kunder globalt. Vi är etiska i alla situationer vilket gör oss till det självklara valet för ett sms lån. Genom att vara tydliga och transparenta med kostnader och följa alla lagar för snabblån skapar vi en trygghet för våra kunder.

Vad är ansvarsfull kreditgivning för er?

Vi informerar våra kunder om att snabblån enbart hjälper för kortsiktiga finansiella behov och inte för långvariga ekonomiska problem.

Vi försäkrar oss alltid att våra kunder har en förmåga att betala tillbaka ett potentiellt lån. Genom en kreditupplysning via Creditsafe kan vi få information om våra kunders ekonomiska situation för att på så sätt bestämma möjligheterna om ett lån och återbetalning.

Vi tar även hänsyn till faktorer som ålder, inkomst och personliga förhållanden innan en kund tar ett lån. Vi stoppar ansökningsprocessen om en kund informerar Ferratum om särskilda ekonomiska svårigheter.

Vad kan man som kund förvänta sig av er?

Vi är en vänlig långivare med bra kundservice

Vi förstår att våra kunder behöver låna pengar snabbt och enkelt. Vi prioriterar alltid vår relation till våra kunder först. Har du blivit rekommenderad att testa Ferratum via en Affiliate är processen densamma och dina pengar är bara ett klick bort. Vår kundtjänst finns tillgänglig för dig alla dagar i veckan via telefon, mejl eller chatt på hemsidan.

Beslut på minuten och utbetalning direkt

Få ditt lån samma dag! Vi använder avancerade system som hjälper oss att fatta ett beslut inom några minuter på din ansökan och göra utbetalningar så snart vi kan. Har du konto hos Nordea finns pengarna tillgängliga på ditt konto direkt. Har du konto i annan bank, och utbetalningen sker innan kl. 12:00, har du tillgång till pengarna samma dag kl. 17:00, om betalningen sker en helgfri vardag. Sker utbetalningen efter kl. 12:00 finns de tillgängliga på ditt konto nästkommande helgfria vardag kl.12:00.

Snabb och enkel ansökan via internet

Allt du behöver göra för att ansöka om lån är att välja belopp, identifiera dig och fylla i vår enkla ansökan via internet. Ansökan behandlas under våra öppettider och därefter betalas dina pengar ut till ditt bankkonto direkt.

Våra produkter

Ferratum Credit

Ferratum Credit är ett kreditkonto med fria uttag upp till 15 000 kr. Helt räntefritt de första 30 dagarna. Inga dolda avgifter. När du fått din kredit godkänd kan du använda den så ofta du behöver. Du har möjlighet till fria uttag med fritt belopp upp till dess att din kreditgräns är nådd. Det funkar precis som ett kreditkort. Du betalar först när du nyttjar krediten! Ferratum kreditkonto erbjuder dig precis den flexibilitet du behöver. Du har tillgång till ditt kreditkonto dygnet runt och kan närsomhelst beställa ett uttag. Avbetalning sker i egen takt med en minsta månadsåterbetalning på 10 % av utnyttjad kredit!

Ferratum Micro

Ferratum Micro är ett traditionellt snabblån om upp till 4 000 kr med 30 dagars återbetalningstid. Nya kunder ansöker enkelt via vårt ansökningsformulär på vår hemsida. Befintliga kunder kan ansöka om lån genom att logga in via sitt konto på hemsidan och via SMS. Du skickar sms till nr 72323 och anger önskat lånebelopp, återbetalningstid och personnummer. Exempel på sms: 4000 30 560105-6789.

Bytt nummer eller behöver hjälp?

Ring vår vänliga svenska kundtjänst på 020-12 30 30 och vi åtgärdar problemet inom några minuter! Om du inte vill ringa kan du enkelt kontakta oss via kundtjanst@ferratumbank.se alternativt vår chatt på https://www.ferratum.se.

 

Gå till startsidan här >>