Populära serier på Netflix

netflix
2019-02-21

TV-serier kan vara ett perfekt sätt att tillbringa en kväll. Men har du någonsin tillbringat en kväll med att leta efter rätt serie att titta på? Det inte orimligt att oroa sig över att man ska börja titta på ett avsnitt och stänga av efter halva. Det finns många TV-serier nu för tiden, och det kan kännas som ett stort åtagande att börja på en ny. Nu kan du sluta leta. Här är flera populära TV-serier du kan fastna för:

Peaky Blinders

Den här serien är en dramathriller om en brottslig familj under 1920-talet och är en av de hetaste serierna att titta på under 2019 och framåt. Peaky Blinders utspelar sig efter första världskriget och de flesta karaktärer lider av posttraumatisk stress. Dialogerna är riktigt bra, även om karaktärernas utveckling är långsam. Den kan vara svår att smälta för vissa, men om man har tålamod så lönar det sig verkligen med den här serien.

Alias Grace

Alias Grace bygger på romanen av Margaret Atwood. Den här serien är också en kriminalthriller, även om den lutar åt det psykologiska hållet. Alias Grace utspelar sig i västra Kanada under 1840-talet och handlar om Grace Marks, en dömd mördare som anlitades av fängelsets chef som hushållerska. Hon minns inget av mordet, och serien undersöker på ett fantastiskt sätt en tyngd person med många mysterier.

BoJack Horseman

Det här är en animerad berättelse om en hästmänniska som försöker återuppliva sin skådespelarkarriär. Serien utspelar sig i Hollywood i en värld där människor och människolika djur samexisterar. Trots att serien är en väldigt rolig komedi så är den bra på att skildra depression och andra mörka ämnen. Avsnitten är sammanhängande och utforskar huvudpersonens obetänksamhet och bitterhet. Du kan vänta dig bisarr humor, tramsiga djurkaraktärer och meningsfulla dialoger om livets vemod.

Sherlock

Sherlock med Benedict Cumberbatch i huvudrollen och Martin Freeman som hans ständige sidekick är den bästa filmtolkningen av den legendariske detektiven Sherlock Holmes. Serien fångar på ett väldigt bra sätt andan i författarens klassiska historier. Med snabb action, många cliffhangers, utmärkta skådespelare och lika stora delar humor och tragedi kan du räkna med en stark frestelse att sträcktitta.

Breaking Bad

Breaking Bad handlar om en kemilärare som har ett otillfredsställande liv och plötsligt får veta att han har cancer. Sjukhuskostnaderna är skyhöga och han vill inte bli en börda för sin familj, så han bestämmer sig för att börja tillverka metamfetamin. Så börjar Walter Whites förvandling från livlös medelmåtta i ett hopplöst jobb till storslagen drogbaron. Få inte dåligt samvete om du börjar känna sympati med den här brottslingen. Serien är väldigt bra på att visa upp både de goda och de dåliga sidorna.

Black Mirror

Fyra säsonger och en film om mänsklighetens fula sida, återspeglad i teknik? Ja tack! Den här brittiska TV-serien gör påhittig satir över nuvarande och möjliga framtida tekniska framsteg som berövar oss vår mänsklighet. Den är mörk, ibland dystopisk, med avsnitt som bygger på idéer snarare än karaktärer eller action. Det förmodligen den bästa serien i listan. Titta på ett avsnitt, så är du fast!

 Betygsätt oss! Betygsätt denna chatt för att hjälpa oss att förbättra våran kundtjänst +