Outdo Yourself: Utveckla dina färdigheter för att bli så bra du kan

fotograf
2018-10-31

"Alla stora drömmar börjar med en drömmare. Kom alltid ihåg att du inom dig har styrka, tålamod och passion att nå stjärnorna och förändra världen."
– Harriet Tubman

 

En av de mest inspirerande videor vi tog emot nyligen i vår tävling Outdo Yourself var från en tjej som heter Mariann och bor i Estland. Hennes bidrag fångar essensen av vad vi menar med Outdo Yourself.

När Mariann fick sitt andra barn upptäckte hon sin passion för fotografering, och särskilt att fotografera småbarn. Efter att ha fotograferat entusiastiskt i ett år kände Mariann att hon nått en punkt där hon inte kunde utvecklas vidare med sitt fotograferande.

Inte långt senare upptäckte Mariann webbsidan creativelive.com – en samling med tusentals kreativa videoklipp och instruktioner och en blomstrande gemenskap av innovatörer och initiativtagare – och hon insåg att det fanns mycket mer hon ville lära sig.

 

"Att ta en bild, att frysa ett ögonblick, avslöjar hur rik verkligheten är."
– Anonym

 

Efter att ha köpt flera instruktionsvideor ville hon bara lära sig ännu mer. Marianns mål är att köpa fler instruktionsvideor för att fortsätta utveckla sina redigerings- och fotofärdigheter, samt att köpa ny utrustning.

Marianns video påminner oss om vikten av att fortsätta utveckla sin förmåga, lära sig nya saker, utmana sig själv och sträva efter att bli den bästa versionen av sig själv.

 

 

Överträffa sig själv

"Mitt uppdrag i livet är inte bara att överleva, utan att utvecklas, och att göra det med lite passion, lite medkänsla, lite humor och lite elegans."
– Maya Angelou

 

När vi hade vår tävling Outdo Yourself förra året var målet att uppmuntra människor att dela sina mål och drömmar med oss och att inspirera människor att jobba för det som betyder mest för dem.

Vårt mål med Outdo Yourself var att hjälpa människor att förverkliga sina drömmar.

För att delta i tävlingen skulle deltagarna spela in en video med sig själva och berätta om sin dröm eller sitt mål, varför det var viktigt för dem och vad som höll dem tillbaka.

För vissa människor var det något de redan påbörjat men behövde hjälp att slutföra. För andra var det något de inte hade påbörjat än på grund av att de inte hade medel eller resurser.

Efter att ha granskat alla otroliga videobidrag – 133 filmer från 18 länder för att vara exakt – gav vi de lyckliga vinnarna ett generöst bidrag, tillsammans med den handledning de behövde för att uppnå sina mål.

blondtjej

Vad som krävs för att förverkliga dina drömmar

Vi på Ferratum Money vet att utöver hängivenhet, självförtroende, skicklighet och passion kan pengar också vara en faktor för personer som strävar efter att uppnå sina mål.

Pengar kan trots allt låsa upp dörrar och göra att du öppnar när tillfället kommer och knackar på.

Vi önskar Mariann lycka till med sitt fotograferande och sitt fortsatta lärande.

Det kommer fler inspirerande berättelser från Outdo Yourself nästa månad. 

 

"Utveckla en passion för att lära dig. Om du gör det kommer du aldrig att sluta växa."

– Anthony J. D'Angelo