Outdo Yourself: Naturen och att vara en del av något större

estland
2018-06-04

Många av oss har en gnagande känsla av att det väntar ett annat liv på oss – det liv som det var meningen att vi skulle leva.

På Ferratum Money vill vi minska gapet mellan det liv folk lever och deras drömtillvaro genom att skapa produkter som hjälper folk att ta livet vid hornen och kunna säga ja lite oftare.

Öppna dörren till möjligheterna

Vi förstår att pengar hjälper till att öppna dörrar och skapa möjligheter. Vi anordnade nyligen vår tävling Outdo Yourself av just den anledningen.

För att uppmuntra och motivera er att agera på era idéer, bad vi er att skicka en videopitch om drömmar eller mål som var viktiga för er.

Det kunde vara ett redan påbörjat projekt eller något ni alltid velat göra men antingen inte hade haft tid eller möjlighet att göra tidigare.

Vinnarna fick ett generöst bidrag plus det mentorskap som behövdes för att uppnå sina mål.

Dela inspiration

Vi är glada att vi fått in så många inspirerande videor – 133 videoklipp totalt, från 18 olika länder. Efter att ha granskat varje bidrag blev vi tvungna att välja tre vinnare.

Nästan direkt när vi hade valt våra tre vinnare insåg vi att de förtjänar ännu mer exponering, eftersom de hade potential att inspirera ännu fler människor.

skjul

Ett med naturen

När det gäller visioner och att sätta mål är det viktigaste att det är personligt och att det sporrar och driver dig. Vissa människor har karriärsmål, andra vill resa. För Merilin från Estland handlar det om att få tid för naturen.

Ett växande antal studier har visat att kopplingen till naturen gör oss till friskare och lyckligare människor. Enligt studier i miljöpsykologi får vi tre positiva effekter av att vara ute i naturen:

1.    Minskad stress

2.    Bättre humör

3.    Förbättrade kognitiva förmågor

Merilin beskriver i sin video naturen som en magisk plats där själen vilar och sinnet blir rent. Naturen är där gömda hemligheter finns, där äventyr väntar och där glädje kan upplevas.

För Merilin är det i naturen som vi upplever en känsla av att vara en del av något större och det är hennes dröm att omvandla trädgården där hon växte upp, och tillbringade sina somrar, till en avkopplande, inspirerande och säker plats för hennes familj och vänner.

Vi vet alla att det är viktigt för vår motivation att ha mål. Så när man kombinerar mål med de bevisade fördelarna naturen ger tror vi att Merilin är något på spåren, och vi tackar henne för att hon delar sin passion med oss!

Nästa månad kommer fler inspirerande berättelser från Outdo Yourself.

 

 Betygsätt oss! Betygsätt denna chatt för att hjälpa oss att förbättra våran kundtjänst +