Outdo Yourself: Gör din värld lite ljusare

övergångsställe
2018-05-02

På Ferratum Money förstår vi att pengar kan öppna dörrar, skapa möjligheter och hjälpa dig att få saker att hända. Det är därför som vi har skapat våra bankprodukter som lösningar, så att våra kunder ska kunna säga ja till fler möjligheter och spendera mer tid på det som betyder mest.

Men många av oss har en gnagande känsla av att det väntar ett annat liv på oss – det liv som det var meningen att vi skulle leva. På Ferratum Money vill vi minska gapet mellan det liv du lever och din drömtillvaro.

 

Din chans att göra intryck

Vår Outdo Yourself-tävling skapades för att ge dig möjligheten att förverkliga dina drömmar och göra sånt som du har skjutit upp.

För att vara med och tävla bad vi er att skicka in en video om ett projekt eller ett mål som ni har. Det kunde vara ett redan påbörjat projekt eller något ni alltid har velat göra men antingen inte hade haft tid eller möjlighet att göra tidigare.

Vinnarna fick ett generöst bidrag från Ferratum Money, plus det mentorskap som behövdes för att göra målet möjligt.

Inspirera andra

Vi fick in många inspirerande, fantastiska videor – 133 videor från 18 länder. Och från alla dessa hade vi sedan det tuffa jobbet att välja ut tre vinnare.

När vi hade valt ut vinnarna insåg vi att de här videorna kunde inspirera andra också och var värda en större publik.

Varje månad visar vi upp ett bidrag från Outdo Yourself med hoppet att dessa berättelser ska inspirera er att försöka uppnå era mål.

Se det positiva runtom oss

När det gäller att få människor att le, göra folks dag lite bättre och sätta färg på tillvaron gör den bulgariska konstnär Siyana en synlig skillnad.

Siyana lyser bokstavligen upp den värld vi ser, sprider ett positivt budskap och omvandlar staden till ett levande konstverk. Siyana anser vi alla kan le mer och tänka mer positivt genom att helt enkelt göra vår stad mer färgstark och livlig. Med Siyanas egna ord: "Låt oss följa våra drömmar genom att skapa en vision av våra drömmar omkring oss".

container

Vilken bra poäng. Tänk efter – de flesta av oss vaknar på morgonen, slår på teven, och det första vi ser är krig, våld och den globala uppvärmningen. Efter bara några minuter känns det som att världen är på väg att gå under ... innan vi ens har fått vårt morgonkaffe! Det är dock viktigt att komma ihåg att vi väljer hur vi vill se på världen. Så, varför inte börja dagen rätt och se världen som en ljusare, lyckligare plats?

I det här projektet vill Siyana omvandla hennes stad via inspirerande citat vid busshållplatser, målning av soptunnor och skräpcontainrar i ljusa färger, färgning av övergångsställen med livfulla mönster och genom att visa upp positiva budskap på skyltar längs motorvägar och trottoarer.

Siyanas vision har redan slagit an hos folk. Hon fick faktiskt nyligen ett pris i Bulgarien för sitt arbete.

Bra jobbat! Och tack Siyana för att du får folk att le!

 

Nästa månad kommer fler inspirerande berättelser från Outdo Yourself.

 

 Betygsätt oss! Betygsätt denna chatt för att hjälpa oss att förbättra våran kundtjänst +