Outdo Yourself: En liten bit av naturen i vardagen

Outdo Yourself: En liten bit av naturen i vardagen
2018-09-25

"Av alla de miljontals och åter miljontals planeter som svävar omkring i rymden är det här vår planet, den här lilla är vår, så vi måste vara medvetna om det och ta hand om den".
- Paul McCartney

 

Förra året arrangerade vi en tävling vi kallar för Outdo Yourself, där vi bad deltagarna att spela in en kort video och berätta vad deras mål eller dröm är, varför den är viktig för dem, och hur pengarna kan hjälpa dem att realisera den.

Efter att ha granskat bidragen skulle vinnarna få ett generöst bidrag plus det mentorskap som behövdes för att göra det möjligt att nå målet. 

 

 

Drömmar i grönt

"Håll drömmen levande. Förstå att för att uppnå någonting krävs tilltro och självförtroende, vision, hårt arbete, beslutsamhet och engagemang. Kom ihåg att allt är möjligt för den som tror."
- Gail Devers
 

En av våra tävlingsdeltagare var Anna från Lettland. Anna är ett perfekt exempel på någon med egen motivation, beslutsamhet och någon som skapar sina egna möjligheter i stället för att vänta på att möjligheter ska komma till dem. Dessa är alla viktiga egenskaper att ha när det gäller att uppnå målen.

Anna är egenföretagare och tillverkar sina egna handgjorda, naturliga tvålar och annan kosmetika. Hennes produkter syftar till att ta in en bit av naturen i vardagslivet.

 

"Jag känner sig mer säker än någonsin på att uppgiften att rädda planeten vilar på den enskilde konsumenten."
- Denis Hayes

 

Genom sin verksamhet har Anna ambitionen att skapa arbetstillfällen för lokalbefolkningen. Annas verkstad ligger i den lettiska landsbygden och har stora långsiktiga mål. Hon hoppas att hennes företag ska skapa turism på landsbygden, föra människor närmare naturen och uppmuntra människor att leva miljövänligare.

Med sin beslutsamhet och långsiktiga vision – vilka båda är viktiga för att lyckas med att nå sina mål – är Anna på god väg att göra sin dröm verklighet.

 

Nästa månad kommer fler inspirerande berättelser från Outdo Yourself

 

 Betygsätt oss! Betygsätt denna chatt för att hjälpa oss att förbättra våran kundtjänst +