Outdo yourself: att förespråka en positiv kroppssyn

15.02.2021#Generell

På Ferratum försöker vi bygga en bro mellan det liv du lever och det liv du drömmer om, för att drömmar ska bli verklighet och det omöjliga ska bli möjligt. 

Vi vet att många har en känsla av det finns ett annat liv – det liv det var meningen att vi skulle ha.

 

Att växa med utmaningen

Under slutet av förra året hade vi en tävling som hette Outdo Yourself där ni fick skicka in en video om ett projekt, ett mål eller en ambition som var viktig för er och som ni ville förverkliga.

Det kan ha varit ett projekt som redan påbörjats, eller något ni alltid velat göra men inte haft tid eller möjlighet att genomföra. Det kanske var uppmuntran som behövdes för att ni skulle försöka uppnå målet.

Outdo Yourself skapades för att uppmuntra er att omsätta era idéer i handling, ge er ett tillfälle att genomföra era mål under det kommande året och göra saker i livet som kanske hade skjutits upp tidigare. Som belöning vill vi på Ferratum erbjuda ett generöst bidrag tillsammans med den vägledning ni behöver för att uppnå era mål.

Vi på Ferratum förstår att pengar kan skapa möjligheter och att ett tillfälle ofta leder till fler tillfällen. Våra finansiella produkter har skapats för att hjälpa er att säga ja till livet och hjälpa er att få saker att hända.

Mer inspiration

Vi fick så många fantastiska videor – 133 videor från 18 olika länder, för att vara exakt – och vi hade det svåra uppdraget att välja ut tre vinnare.

När vi hade valt ut tre vinnare i slutet av januari insåg vi snabbt att videorna själva hade förmågan att inspirera många människor, långt efter att tävlingen avslutats, vilket inspirerade oss att sätta fokus på berättelserna här.

 

Sprida ett positivt budskap

En av vinnarna av tävlingen Outdo Yourself var den lettiska nättidningen Morethansize.

Videon som Morethansize skickade in var vackert filmad och fantastiskt klippt. I sin 60 sekunder långa video förklarade de att deras uppdrag är att inspirera alla kvinnor i Lettland att förespråka en positiv kroppssyn för kvinnor.

Med hjälp av Ferratum vill nu Morethansize producera en tryckt version av tidningen, och dessutom utveckla och utöka sin profil.

Vi är glada över att stötta och belöna gänget på Morethansize för sina ansträngningar med att främja positivitet. Genom deras tidning har de haft möjlighet att hjälpa och inspirera många fler. Och när vi hjälper andra hjälper vi ju oss själva.

 

Se fram emot fler inspirerande berättelser från Outdo Yourself nästa månad!

Du kanske även finner dessa intressanta

Sorry, there are errors on the page: