Hur man drar maximal nytta av en möjlighet

Hur man drar maximal nytta av en möjlighet
2018-11-26

Livet handlar om de människor vi möter, de platser vi besöker och minnena vi skapar. De ögonblick som påminner oss om att vi lever.

Sanningen är vi inte är här under så lång tid. Men varje dag har vi ett val – vi kan drömma bort våra dagar, eller så kan vi göra något för att förverkliga våra drömmar.

Ögonblick som varar en livstid

Jag kommer aldrig att glömma den otroliga känslan av att vara omgiven av vatten – vatten så långt ögat kunde se. Där var jag vid vackra Hornby Island i British Columbia – bara jag, min kajak och det lugna havet. Det var helt tyst, förutom ljudet av paddlarna som försiktigt svepte genom det djupa, lugna vattnet.

Långt bort låg vita sandstränder och gröna skogar, dussintals sjölejon badade på klipporna, olika sjöfåglar guppade upp och ner i vattnet framför mig, och örnar seglade elegant ovanför mig.

En stund senare, som en gåva från moder natur själv, fokuserade jag min kamera för att fotografera den magnifika synen av späckhuggare som kastade sig ur havsdjupet och upp i luften. Det är något jag aldrig kommer glömma.

Fatta beslutet som får det att hända

Jag gick sista året av min kandidatutbildning i foto, och min dröm hade alltid varit att resa från Ontario, där jag studerade, till British Columbia och ta bilder till min examensuppgift och första utställning på galleri.

Samtidigt som jag studerade jobbade jag deltid på ett fotolabb där jag skulle arbeta heltid efter att jag avslutat mina universitetsstudier en månad senare. Det enda som hindrade mig från att förverkliga min dröm var pengar.

Alternativet, att lämna in en uppgift som jag skulle vara mindre engagerad i, kändes som en besvikelse efter år av hängivenhet och år av drömmar om att genomföra den här resan.

Jag visste jag skulle ha råd med resan om några månader, men jag skulle lämna in min uppgift om två veckor.

Som ordspråket säger – "det finns inget bättre tillfälle än nu". Såg jag ansökte om ett onlinelån från Ferratum Money. Några minuter senare var min ansökan godkänd, och pengarna fanns på mitt bankkonto redan nästa dag. Samma dag bokade jag min resa till British Columbia.

vinterlandskap

Säga ja till livet

På Ferratum försöker vi bygga broar mellan det liv folk lever och det liv folk drömmer om. För att drömmar ska bli verklighet och det omöjliga ska bli möjligt.

Vi har skapat Ferratum Credit som ett verktyg för människor att säga ja till livet oftare, och för att hjälpa människor att uppnå sina mål.

Ferratum är pengar för handlingskraftiga – de som får saker att hända, äventyrarna, de som simmar mot strömmen, och de som dansar till sin egen rytm.

Som en ledande internationell leverantör av mobila finansiella tjänster, och en pionjär inom finansiell teknik, har Ferratum Group givit människor möjligheter sedan 2005 med snabba, enkla och innovativa finansiella lösningar.

Så hur kan vi hjälpa dig att nå dina mål?

 

 

 Betygsätt oss! Betygsätt denna chatt för att hjälpa oss att förbättra våran kundtjänst +