Hur du ansöker om ett lån online i Sverige

ansöker om lån
2018-07-02

Idag lever de flesta av oss våra liv i hög hastighet. Mellan att arbeta och stressa runt med diverse grejer, kan det vara svårt att hitta en lugn stund att knyta ihop lösa trådar.

Som beskrivet i en artikel som publicerades år 2014 i The Economist, har man alltid förutsett att våra arbetstimmar i framtiden kommer vara kortare och våra semestrar längre.

Även om vi har sett många tekniska framsteg som designats för att automatisera våra liv och minska arbetstimmarna, verkar vi på något sätt vara ännu mer upptagna idag än någonsin tidigare.

Få saker gjorda

Föreställ dig att din partners familj ska komma och hälsa på långväga ifrån nästa helg, vilket också är första gången de ser er lägenhet sedan ni flyttade in förra året.

I flera månader har ni båda planerat att städa undan flyttlådorna i det andra rummet och göra om det till ett gästrum. Dock har både tid och pengar varit svåra att undvara den senaste tiden.

Nu när ni har en deadline och en morot att göra klart rummet, bestämmer ni er för att ett snabbt korttidslån skulle vara en god hjälp på vägen.

lån online

Besök din bank

Nästa dag besöker ni er bank för att utforska era lånemöjligheter. Efter att ha kört runt i 10 minuter för att hitta parkering, tar ni er äntligen in till banken och ombeds sitta ner och vänta. 30 minuter senare ropar en anställd på er.

Efter en 20-minutersdiskussion rörande vilket korttidslån som skulle passa er bäst, ber den anställde om en kopia på era anställningskontrakt samt kopior på era senaste skattedeklarationer.

Tyvärr har ingen av er dessa dokument tillhands – ni är inte ens säkra på att ni ens har dem hemma. Så, efter att ha spenderat en timme på banken, behöver ni åka hem igen, leta efter dokumenten eller beställa kopior, och sedan börja om från början igen.

Då din partners familj bara ska hälsa på ett par dagar måste det finnas en enklare lösning – och det gör det.

Få ett lån online

Oavsett hur upptagen du är och oavsett hur lite tid du har – behöver du pengar snabbt så kan vi hjälpa till. Med Ferratum Money har det aldrig varit enklare att få ett korttidslån.

Ansök om ett korttidslån snabbt och enkelt online, 24/7. Att ansöka om ett lån online innebär, såklart, inget köande och inget pappersarbete.

Vi vet att när det kommer till korttidslån så är tiden av största vikt. Du vill få saker att hända. Det är därför vårt mål är att erbjuda de bästa, snabbaste och mest användarvänliga lån- och banktjänsterna som finns.

Ansökningar tar endast några få minuter att genomföra, och tack vare vår automatiserade kreditprövningsteknologi kan vi fatta lånebeslut på bara några sekunder. Så fort ditt lån är godkänt, kan du få dina pengar på bankkontot samma dag.

 

Så, kör på – gör ditt liv enklare med ett av våra online-lån.

 

 

 Betygsätt oss! Betygsätt denna chatt för att hjälpa oss att förbättra våran kundtjänst +