Ferratum Group lanserar Ferratum Business

Ferratum Group lanserar Ferratum Business
2015-06-25

Med Ferratum Groups genuina passion för nyskapande och ambitiösa tillväxtstrategi har de den 22:e maj lanserat Ferratum Business, ett nytt alternativ för småföretagare som söker ett investeringskapital.

Ferratum Business revolutionerar marknaden genom att erbjuda ett enkelt och tryggt investeringskapital till små företag. Till skillnad från konventionella banker så ger Ferratum Business svar på låneansökan inom några minuter. Så fort ansökan är godkänd så görs utbetalningen till kontot inom 24 timmar.

 

- Kompetensen och konkurrenskraften – databearbetningen, digitala processer, smidigheten och enkelheten – som vi har utvecklat i över 10 år ska vi nu med full kraft använda oss av för att erbjuda lån till företag och entreprenörer. Med Ferratum för företag önskar vi erbjuda det enklaste alternativet i Europa för småföretagare att få ett investeringskapital, säger Jorma Jokela, VD och grundare av Ferratum.

 

Ferratum för företag erbjuder företagslån i 6 till 12 månader. Lånen varierar från 20 000 till 250 000 kr. Eftersom Ferratum Business jobbar med en gedigen enkel och smidig låneprocess kan det ta så lite som 10 minuter att ansöka om lån. Inget pappersarbete eller krångel.

Läs mer om den snabbaste och enklaste vägen till ett företagslån via följande länk: https://www.ferratumbusiness.se/

 

Gå till förstasidan här >>