De bästa presenterna till familjer med småbarn

familj
2018-10-10

Hmm, presenter till familjer. Vad kan man köpa som de inte redan har? Behöver de verkligen behöver fler barnkläder eller leksaker? Förmodligen inte.

Om du behöver idéer till presenter till vänner som har barn så finns det flera smarta prylar på marknaden just nu som gör vardagen för unga familjer mycket enklare.

Så vad sägs om de här lösningarna?

1. En napp som automatiskt stängs när den blir tappad

Tänk dig att du är i en park eller på ett tåg och barnet tappar sin napp på marken så att den blir smutsig. Man brukar säga att man ska tvätta en smutsig napp med tvål och vatten innan man ger tillbaka den till barnet. Vad ska du göra då? Det måste väl finnas ett bättre alternativ än att bära med sig tvål och vatten? Det gör det.

Keep-it-Kleen från Raz-baby är ett plastskydd som sitter runt nappen. När nappen tappas stängs skyddet automatiskt och skyddar nappens gummidel från att bli smutsig!

En nödvändighet för alla föräldrar.

2. Håll koll på barnet med din iPhone

En babymonitor är ett måste för alla unga familjer. Det finns många alternativ på marknaden med varianter på webbkameror och bärbara handhållna visningsenheter. Men eftersom vi tillbringar mycket tid med våra mobiltelefoner så är det väl vettigt att hålla koll på bebisen med mobilen? Produkter som Withings Smart Baby Monitor, Lollipop och Cloud Baby Monitor gör just det.

Med mobilapparna kan föräldrar inte bara se sina barn på sina telefoner, utan även få notiser om saker som ljud och rörelse. Med tvåvägsljud kan föräldrar spela vaggvisor eller vitt brus för att hjälpa sitt barn att sova, och även dela videoströmmen med vänner eller familj.

3. En napp som tar tempen på barnet

Feber är ett av de läskigaste symptomen föräldrar kan hitta hos sina barn, och det är väldigt viktigt att hålla koll på barnets temperatur. Det är det som gör en napp med inbyggd termometer till en potentiellt livräddande produkt.

Summers napptermometer, till exempel, har till och med en funktion med febervarning som gör att föräldrar kan ta tempen på barnet på natten utan att störa barnet.

De flesta napptermometrar har dessutom ett inbyggt minne som sparar tidigare mätningar så att föräldrarna kan följa sitt barns utveckling.

family

4. Förvara dina saker på ett bra sätt

Ibland är de enklaste idéerna de bästa idéerna. Om du är förälder har du inte bara ditt barn att hålla ett öga på, utan även barnets leksaker, mat och tillbehör, för att inte tala om dina egna saker, som din plånbok och mobiltelefon. Det är lätt att slarva bort eller tappa bort saker.

Det är det barnvagnsväskor är till för. De här väskorna går att fästa eller hänga på handtagen på vilken barnvagn som helst så att föräldrar kan hålla koll på tillbehör och prylar.

5. Vattentät haklapp

Vi har sparat det kanske bästa till sist.

Helt ärligt – det är svårt att hålla barn rena. När barn äter hamnar det mesta av maten ofta på utsidan av barnet. Nu har det blivit mycket lättare med återanvändbara haklappar av silikon.

De är vattentäta och fläckbeständiga, och föräldrarna kan bara torka av dem eller tvätta dem i diskmaskinen, så är de klara att användas igen.

Imponera på dina vänner som har barn med någon av de här fantastiska presenterna!

 

 Betygsätt oss! Betygsätt denna chatt för att hjälpa oss att förbättra våran kundtjänst +