Bocka av VM från din bucket list

2018-01-23

Vi vill alla leva meningsfulla, rika liv, men ofta fastnar vi i vardagen. Vi glömmer att göra saker som ger oss glädje och som skapar varaktiga minnen.

Vi låter kvällar försvinna framför tv:n medan vi tittar på andra som lever sina spännande liv. Helgerna förvandlas till en enda grå massa.

Men livet handlar om magiska stunder och upplevelser. När gjorde du senast något som riktigt fyllde dig med glädje? När gjorde du senast något som är värt att berätta för dina barn eller barnbarn?  

Därför är en bucket list viktig

Att skapa en bucket list med saker du måste göra i ditt liv, är ett sätt att se till att du lever ditt liv som du vill: ett liv att vara stolt över.

Att ha en bucket list är viktig av flera anledningar: med en lista framför dig kan du se vad som är viktigt för dig och vad som kommer att ge ditt liv mening. Att ha en bucket list ger dig något att sikta på, istället för att bara låta dagarna gå, utan mening eller mål.

När du väl bockar av något från din bucket list känns det som att du faktiskt har åstadkommit något som ger dig äkta glädje.

Den är personlig

Din bucket list ska gälla dig specifikt.

Din bucket list bör bara omfatta saker som är viktiga för dig, de saker som ger ditt liv mening och de saker du vill göra under din livstid.

Två personers listor kommer inte att vara likadana.

 

 

Kör!

Många drömmer om att få se sitt land spela VM, eller att bara vara där på riktigt och få uppleva världens största fotbollsturnering. Det är såna extraordinära ögonblick och minnen som håller livet ut.

Mellan den 14 juni och 15 juli 2018 spelas FIFA World Cup 2018 i 11 städer över hela Ryssland.

Planen är redo. Det kanske är dags för dig att se till att det blir av nu?

Tänk dig att titta på matcherna live i ett främmande land, på en arena med tusentals andra fotbollsfans från hela världen. Att sjunga med i sångerna, ha på sig landslagets färger, dina armar runt dina vänner, jublandes när ditt lag gör mål.

Det är sånt som känns otroligt spännande. Det är såna stunder som är värda att leva för. Det är såna historier vi lever för att berätta.

Missa inte chansen

Ibland när möjligheter stirrar oss rakt i ansiktet säger vi "Hmm, kanske inte nu... det får bli en annan en dag". Men om det inte sker nu, när ska det då bli av?

Med alla matcher planerade för VM-turneringen 2018 kanske du har funderat på att åka, men fortsätter att skjuta upp ditt beslut. Varför?

Hos Ferratum Money tror vi inte på att låta möjligheter slinka undan. Ferratum Money har utformats för att människor ska kunna säga ja till livet oftare. Vi erbjuder kortfristiga lån till äventyrare, de som tänker leva livet fullt ut.

Ferratums onlinelån är det snabba och lättillgängliga sättet att få saker att hända och se till att man har pengar när man verkligen behöver det. Det tar bara några minuter att fylla i en ansökan via vår webbplats.

Inget pappersarbete, inget köande och du får ett beslut inom några minuter. Hos Ferratum Money strävar vi efter att säga ja, när andra finansinstitut säger nej.