5 fantastiska alla hjärtans dag-presenter

Alla hjärtans dag
2018-02-06

Snart är det alla hjärtans dag. Har du väntat till sista stund ... igen? Innan du rusar ut för att köpa en låda med lyxiga praliner, parfym eller en blombukett har vi något intressant att berätta för dig.

Undersökningar har visat att när det gäller att spendera pengar på materiella gåvor för att skapa lycka är det bättre att lägga pengarna på upplevelser än den tillfälliga spänning vi kan uppleva genom att köpa materiella saker.  

Erfarenheter leder till minnen och minnen varar längre än saker. Oavsett om det är ett nytt klädesplagg eller en ny telefon avtar nyhetens behag så fort som föremålet blir en del av vår vardag. 

Pengar som spenderas på upplevelser bidrar däremot mycket mer till vår lycka. Vår lycka ökar ännu mer när upplevelsen delas med en vän, familjemedlem eller älskad.

Så här är 5 sista minuten-presenter till alla hjärtans dag, som man kan uppleva tillsammans med någon:

 

1. Spabehandling för två

Det finns få saker som är mer romantiska och lyxigare än en spabehandling. En eftermiddag tillsammans med den man älskar, där man är avslappnad och blir ompysslad, är garanterat en uppskattad gåva.

Spa Finder är en webbplats med presentkort till tusentals spa-anläggningar runtom i världen. Presentkorten finns i olika valörer och har inget utgångsdatum när de köps online. Presentkortet kan sedan mejlas till mottagaren.

 

2. Flyg

Det är svårt att hitta en mer givande upplevelse än resor.

Många flygbolag, inklusive budgetbolag som RyanAir har presentkort som kan köpas online och skrivas ut hemma. Presentkorten kan lösas in mot flygresor på alla Ryanairs rutter (fler än 200). 

 

3. Restauranger

Att äta ute är ett annat säkert alla hjärtans dag-kort och ett riktigt bra sätt att umgås med sin partner. Kanske dags att boka ett bord på en ny, spännande restaurang med din partner denna alla hjärtans dag?

Men det kan vara svårt att få tag på ett bord i sista minuten. Det är där som bordsreservationswebbplatser som OpenTable kommer in. OpenTable är kontakten mellan dig och 40 000 restauranger runtom i världen. Ingen tid att förlora – boka idag!

 

Alla hjärtans dag present. Mysig middag.

 

4. Filmer

En annan perfekt sysselsättning på alla hjärtans dag, och ett riktigt romantiskt dejtalternativ är att gå på bio.

Din biografkedja har garanterat presentkort. Kolla online eller gå till den lokala biografen och köp ett fysiskt kort.

 

5. Hotell

En weekend eller natt på annan ort – alla älskar vi en romantisk övernattning.

Hotel Gift är en webbplats där du kan boka boende på över 110 000 hotell från 140 olika hotellkedjor. Här finns billiga och lyxiga, bara några klick så är rummet bokat.

Om du vet att du föredrar en viss hotellkedja kan du köpa ett presentkort direkt därifrån. Ritz Carlton, Four Seasons, Marriott eller Mandarin Oriental – du väljer!

 

Ute i sista minuten?

Du kanske inte får dina pengar förrän nästa vecka, eller så har det varit ovanligt många utgifter på sista tiden. På Ferratum Money vet vi att det kan vara tomt i kassan ibland.  

Om du funderar på att överraska någon på alla hjärtans dag och skapa ett minne för livet så hjälper vi gärna till. På Ferratum har vi enkla, flexibla, kortfristiga lån så att du får möjligheten att säga ja till livslånga minnen. 

Ansök om ett lån på Ferratum och få det godkänt på några minuter. När lånet är godkänt finns pengarna på ditt konto nästa dag. Så även om du har lämnat alla hjärtans dag-förberedelserna till sista stund så behöver du inte oroa dig, vi fixar det här.  

 

 
 Betygsätt oss! Betygsätt denna chatt för att hjälpa oss att förbättra våran kundtjänst +