4 sätt att skapa en fantastisk "hemester" under sommaren

mys på brygga
2018-07-31

Trots att vi är halvvägs genom sommaren finns det fortfarande gott om tid för dig och din partner att varva ner och njuta av solskenet.

När vi tänker på hur vi skulle kunna tillbringa sommarledigheten tänker de flesta av oss på utlandssemestrar. Men då följer vi ofta ett intensivt schema för att maximera vår semestertid utomlands och försöka hinna göra allt. Det är inte direkt det mest avkopplande sättet att tillbringa semestern, eller hur?

Det är därför en hemester kan vara det perfekta sättet att koppla av på sommaren.

Japp. En hemester.

En hemester kan ge alla fördelar som en resa utomlands, men med mindre stress, mer tid eftersom du slipper restider till och från flygplatser och mindre utgifter för hotell.

Fundera på vad du och din partner gillar att göra när ni är på semester. För de flesta innebär det att sitta på en strand, äta på restauranger eller besöka museer och sevärdheter. Så varför inte göra allt det under en semester hemma?

Kom ihåg att tusentals turister besöker din stad varje år av samma anledningar som du åker utomlands! Så varför inte göra det du älskar att göra utomlands medan du stannar där du är?

Här är fyra sätt att skapa en sommarsemester hemma:

1. Ordna en stranddag

Det är inte alla stränder som är tropiska med vit sand, men bara att tillbringa ett par timmar i solen vid vattnet kan ge dig samma fördelar.

Så ordna en dag vid stranden, oavsett om ni sitter vid en sjö, en kanal, havet, eller till och med en utomhuspool. Ta med en bok, packa lite picknickmat och en flaska vin eller lite öl, så har du allt du behöver.

Även om du bor ett par timmar från stranden så tar det mindre tid än att åka utomlands.

2. Gör dina smaklökar glada

En av de bästa sakerna med att resa är definitivt att upptäcka nya restauranger, äta vad vi vill, prova nya dekadenta maträtter och inte behöva laga mat!

Tänk efter – när vi är på semester tillåter vi oss att äta vad vi vill. Så varför inte göra detsamma när du är på hemester?

Det kanske finns en ny fantastisk restaurang som du och din partner vill prova? Kanske en populär restaurang som ni måste boka flera veckor i förväg? Nu är det dags!

Unna er att äta ute och prova alla platser ni hört talas om, promenerat förbi, eller undrat över.

3. Gör mer och se mer

Ofta när vi är på semester gör vi massor av roliga aktiviteter som att besöka nöjesparker, utforska kyrkor, hyra kajaker eller gå på museer.

Oavsett om det är att gå på en konstrunda, klättra upp i ett torn, cykla runt i staden, besöka en vattenpark, eller se en opera eller en konsert så är listan oändlig.

Mingla med turister och lyxa till det med något roligt du oftast bara gör när du är utomlands.

4. Ta det lugnt eller ät picknick i en park

Få saker är bättre än att besöka en lokal park eller trädgård, sitta i gräset med lite picknick och njuta av solen.

Läs en bok eller bjud in vänner till att grilla, spela fotboll eller kasta frisbee. Oavsett vad du väljer är det otroligt bra för ens sinnesstämning att vara i naturen.

jogg

 

Få hemestern att hända

Du kanske behöver lite hjälp fram till nästa lön. Det är därför Ferratum Money är den perfekta kortsiktiga lösningen som hjälper dig att göra sommaren minnesvärd.

Fyll helt enkelt i en ansökan online. Det tar bara några minuter. Ansökningarna är gratis och du får ett lånebeslut några sekunder senare. Enkelt.

Ha en härlig hemester!

 

 

 Betygsätt oss! Betygsätt denna chatt för att hjälpa oss att förbättra våran kundtjänst +