Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer

Blancolån & Privatlån

Blankolån, din trygghet vid oväntade utgifter

Ett Blancolån är ett privatlån utan säkerhet. Hos Ferratum kan du ta ett blankolån upp till 15 000 kr. Vi baserar bland annat vår utlåning på låntagarens förmåga att kunna betala tillbaka Blanco lån.

Med ett bra privatlån kan du låna pengar vid oförutsedda utgifter som tandläkare, bilen behöver nya däck, årliga avgifter, utrustning går sönder eller olycka. Ett privatlån även kallat Blancolån är därför din trygghet vi oväntade utgifter.

Privatlån med betalningsanmärkning

Du har möjlighet att låna pengar och ta ett privatlån med betalningsanmärkningar. Vi gör en bedömning av din nuvarande och framtida ekonomiska situation och beslutar därefter om du kan ta ett Blancolån trots betalningsanmärkningar.

Våra kriterier för privatlån med betalningsanmärkning är följande:

• Kredittagaren ska inte ha fått en ny betalningsanmärkning under de senaste 6 månaderna
• Låntagaren få inte ha fler än totalt 6 anmärkningar
• Grundkraven som åldersgräns på 21 år, ha ett mobiltelefonnummer, e-postadress och ett bankkonto måste även uppfyllas.

Gå till din ansökan här ▶︎

Ferratum erbjuder Privatlån med låg ränta.

Ferratum erbjuder Blancolån om upp till 15 000 kr till en av marknadens lägsta ränta. Du betalar enbart 9,45 % på kredit du nyttjat när du tar ett Ferratum Credit-lån. När du tar ett Ferratum Credit-lån erbjuder vi dig ett Ferratum kreditkonto för att du ska kunna låna enkelt och flexibelt. Du har tillgång till ett kreditkonto om upp till 15 000 kr dygnet runt och kan närsomhelst beställa ett uttag. När du fått din kredit godkänd kan du använda den så ofta du behöver.

Du har möjlighet till fria uttag med fritt belopp upp till dess att din kreditgräns är nådd. Det funkar precis som ett kreditkort. Du betalar först när du nyttjar krediten! Just nu kan du ansöka om ett Ferratum kreditkonto och ta del av vårt unika erbjudande om 30 räntefria dagar.

Gå till din ansökan här ▶︎

 

Låna pengar steg för steg - det tar bara ett par minuter

Välj belopp och låne-
period.

Fyll i låneansökan och
identifiera dig.

Dina pengar betalas ut
till ditt konto.

Som befintlig
kund loggar
du in på
dina sidor
& ansöker
enkelt via
ditt konto!