Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer

Blancolån & Privatlån

Blancolån – din trygghet vid oväntade utgifter

Ett blancolån är ett privatlån utan säkerhet. Hos Ferratum kan du ta ett blancolån upp till 25 000 kr. Vi baserar bland annat vår utlåning på låntagarens förmåga att kunna betala tillbaka.

Om du har oväntade utgifter kan det vara brådskande. Nödsituationer som helt enkelt inte kan vänta tills du får din nästa lön. Då finns vi här för att hjälpa dig. Vår online kredit ser till att du får de pengar du behöver när du behöver dem. Med Ferratum har du en sak mindre att oroa dig över. 

Oavsett behov 

Våra snabba kreditlösningar kan användas för vad du vill och är, i många fall, den perfekta lösningen för dina kortfristiga finansiella behov. Kanske är det för en kommande semester, en överraskningsfest, eller kanske ditt bröllop – oavsett skäl – Ferratum är här för att hjälpa dig.

Varför välja Ferratum vid lån?

Ferratum är en internationell leverantör av konsumentkrediter. Som pionjär inom branschen av finansiell teknik och utlåning, har vi utökat vår verksamhet till 24 länder sedan 2005. Vår vision är att revolutionera de internationella banktjänsterna.

Vi på Ferratum har ett enkelt mål – att erbjuda de bästa, snabbaste och mest användarvänliga kredit- och banktjänsterna på marknaden.

För att vi är annorlunda

När du ansöker om ett av Ferratums lån, kan du vara säker på att du är i goda händer. Vi tror på fullständig transparens. Inga dolda avgifter.

Ett vänligt tips: när du utforskar olika alternativ för lån online, är det aldrig en bra idé att söka efter “lån utan kreditkontroll” eftersom det ofta sker att företag som säger att de inte utför kreditkontroll samlar in och skickar dina uppgifter till andra långivare som gör det. 

När du ansöker om ett av Ferratums blancolån, kan du vara säker på att vi aldrig kommer att dela dina uppgifter utan din tillåtelse.

Privatlån med betalningsanmärkning

Du har möjlighet att låna pengar och ta ett privatlån med betalningsanmärkningar. Vi gör en bedömning av din nuvarande och framtida ekonomiska situation och beslutar därefter om du kan ta ett Blancolån trots betalningsanmärkningar.

Våra kriterier för privatlån med betalningsanmärkning är följande:

• Kredittagaren ska inte ha fått en ny betalningsanmärkning under de senaste 6 månaderna
• Låntagaren få inte ha fler än totalt sex anmärkningar
• Grundkraven som exempelvis vår åldersgräns på 21 år måste även uppfyllas.

Gå till din ansökan här ▶︎

Ferratum erbjuder Privatlån med låg ränta.

Ferratum erbjuder Blancolån om upp till 25 000 kr till en av marknadens lägsta ränta. Du betalar enbart 9,45 % på kredit du nyttjat när du tar ett Ferratum Credit-lån. Du har tillgång till ditt kreditkonto om upp till 25 000 kr dygnet runt och kan närsomhelst beställa ett uttag. När du fått din kredit godkänd kan du använda den så ofta du behöver.

Du har möjlighet till fria uttag med fritt belopp upp till dess att din kreditgräns är nådd. Det funkar precis som ett kreditkort. Du betalar först när du nyttjar krediten! Just nu kan du ansöka om ett Ferratum kreditkonto och ta del av vårt unika erbjudande om 30 räntefria dagar.

Vi förstår att relationer är viktiga. Eftersom vi är långivare, använder många av våra kunder vår tjänst flera gånger. När du ansöker om ett av våra lån, skapar vi ett konto för dig att använda om och när behovet uppstår. Vårt mål är att skapa nöjda kunder. 

Om du har några frågor, finns vår kundtjänst tillgänglig för att hjälpa dig. 

Gå till din ansökan här ▶︎

 

Låna pengar steg för steg - det tar bara ett par minuter

Välj belopp och låne-
period.

Fyll i låneansökan och
identifiera dig.

Dina pengar betalas ut
till ditt konto.

Som befintlig
kund loggar
du in på
dina sidor
& ansöker
enkelt via
ditt konto!

 

 

Har du några frågor?

Läs igenom våra Frågor & Svar, där du kan hitta svaren på de flesta frågorna, eller prata med vår kundtjänst som finns tillgänglig via chatt eller telefon.