Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer

 

 

Ferratum Credit - låna 4000 Kr

Minsta återbetalning per mån :
400 kr
 • NYHET! Räntefritt första 30 dagarna
 • Flexibla uttag och återbetalningar
 • Låna upp till 20 000 kr

Ferratum Micro - låna 4000 Kr

Att återbetala om 30 dagar :
5000 kr
 • Enkelt 30-dagarslån
 • Snabb återbetalning
 • Låna upp till 4000 kr

SMS lån - Låna pengar smidigt

 

Välj lånebelopp
Välj belopp efter behov.
Identifiera dig för att kunna låna pengar
Identifiera dig och fyll i låneansökan.
Sms lån med utbetalning direkt
Dina pengar betalas ut till ditt konto.
 
 
 

Låna pengar direkt

Ferratum erbjuder lån från 500 kr till 20 000 kr utan säkerheter eller borgensmän. Vi erbjuder en enkel och kostnadsfri ansökningsprocess via internet. Du kan även ansöka om lån utan UC eller lån med betalnings-  anmärkning. Minimiåldern är 21 år.

Över 2 miljoner nöjda kunder i 23 länder

Ferratum är en av världens största snabblångivare och har i mer än 15 år hjälpt personer i 23 länder att låna pengar tryggt och enkelt. När Ferratum 2005 lanserade Mobilt Minilån var det den första låneprodukten av sitt slag i Europa.

Få beslut om ditt sms lån med utbetalning direkt

Få ditt lån samma dag! Vi använder oss av avancerade system som hjälper oss att fatta ett beslut inom några minuter på din ansökan. Utbetalningar sker direkt och alla dagar i veckan. Vår kundsupport, service och flexibilitet är din trygghet.
 

Integritet och säkerhet

Vi tar säkerhet på högsta allvar och hanterar all personlig information enligt lagen om banksekretess och ser till att dina uppgifter skyddas från obehöriga. Eftersom vi värnar om våra kunders integritet erbjuder vi smslån utan UC. Genom en kreditupplysning via Creditsafe kan vi få information om våra kunders ekonomiska situation.

Läs mer om säkerhet

 

 

 

 

Vänlig kreditgivare

Vi förstår att våra kunder behöver låna pengar direkt och enkelt. Vi prioriterar alltid vår relation till våra kunder först. Vår svenska kundtjänst finns tillgänglig för dig alla dagar i veckan via telefon, mejl eller chatt på hemsidan. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra lån. Se vad våra kunder tycker om Ferratum kundtjänst.

Ansvarsfull och pålitlig långivare

Vi är tydliga med priser och du behöver inte oroa dig för dolda kostnader. Den enda kostnaden som debiteras när du lånar pengar av oss är ränta på den kredit du utnyttjar. Hos oss kan du ta ett sms lån med betalningsanmärkningar. Vi försäkrar oss dock alltid att våra kunder har en förmåga att betala tillbaka ett potentiellt lån. Vi informerar våra kunder om att snabblån enbart hjälper för kortsiktiga finansiella behov och inte för långvariga ekonomiska problem.

 

Hur mycket kan jag låna?

Hos oss kan du låna upp till 20 000 kr. Du bestämmer helt själv vad du vill låna pengar till. Du kan söka om smslån via mobil, dator eller surfplatta. Du ansöker enkelt genom att fylla i ansökningsformuläret via hemsidan. Vi tar även hänsyn till faktorer som ålder, inkomst och personliga förhållanden innan en kund tar ett lån. Vi stoppar ansökningsprocessen om en kund informerar Ferratum om särskilda ekonomiska svårigheter.

Ansök här

Smslån, utbetalning under helger

SMS lån på helger varierar beroende på bank: Beviljad med Nordea – pengarna finns tillgängliga på ditt konto direkt.

Beviljad en vardag med övrigt konto och utbetalningen sker innan 13:00 – pengarna samma dag kl. 17:00 en bankdag.

Beviljad en vardag med övrigt konto och utbetalningen sker efter 13:00 – pengarna tillhanda nästa bankdag.

Bytt nummer eller behöver hjälp?

Ring vår vänliga svenska kundtjänst på 020-12 30 30 och vi hjälper dig att åtgärda problemet inom några minuter! Om du inte vill ringa kan du enkelt kontakta oss via kundtjanst@ferratumbank.se alternativt vår chatt.

Ansök om helglån här

 

 

Våra produkter, SMS lån direkt

Ferratum Credit är ett kreditkonto med fria uttag upp till 20 000 kr. Helt räntefritt de första 30 dagarna första gången du tar ett Ferratum Credit-lån. När du fått din kredit godkänd kan du använda den så ofta du behöver. Du har möjlighet till fria uttag med fritt belopp upp till dess att din kreditgräns är nådd. Det funkar precis som ett kreditkort. Du betalar först när du nyttjar krediten! Avbetalning sker i egen takt med en minsta månadsåterbetalning på 10 % av utnyttjad kredit!

 

 

 

Ferratum Micro

Ferratum Micro är ett traditionellt snabblån om upp till 4 000 kr med 30 dagars återbetalningstid. Nya kunder ansöker enkelt via vårt ansökningsformulär på vår hemsida. Befintliga kunder kan ansöka om lån genom att logga in via sitt konto på hemsidan och via SMS. Du skickar sms till nr 72323 och anger önskat lånebelopp, återbetalningstid och personnummer. Exempel på sms: 4000 30 560105-6789.

Ansök här

 

Vad är ett smslån?

SMS lån är ett lån ofta på ett mindre belopp som är avsett att tas under en kort tidsperiod. Våra kunder brukar vanligtvis ta ett smslån för att finansiera en oväntad utgift innan lön. Till skillnad från traditionella privatlån sker låneprocessen mycket snabbare och hjälper därför till i krissituationer till dess att lönen finns på kontot.

Vanligtvis kan du låna från 500 kr till 20 000 kr. Ferratum erbjuder lån upp till 20 000 kr. Låneperioden varierar från mindre än en vecka och uppåt. Det enda du betalar när du lånar pengar är ränta på den kredit du utnyttjar eftersom du inte betalar uppläggningsavgifter, aviavgifter, ansökningsavgifter eller andra slagsavgifter. Smslån är nödvändigtvis inte dyrare än traditionella alternativ, så länge du betalar i tid.

Det finns olika synonymer för sms lån och snabblån som blancolån, privatlån, mikrolån, smålån, mobillån och internetlån. Följ vår blogg om du är intresserad av att veta mer om sms lån och snabblån.

Ansök här

 

 

Senaste Nytt

 • Barncancergalan
  Ferratum stödjer...
  01.10.2016

  Vi är oerhört stolta och glada över att kunna vara med och sponsra Barncancerfondens arbete och vision att utrota barncancer. Vi är... » Läs vidare

 • Ferratum Sommarbarometer 2016
  Europeisk undersökning...
  08.07.2016

  Sverige är det land i Europa som satsar mest pengar på resor under sommarsemestern och samtidigt växer svenskarnas semesterkassa. I sommar kommer... » Läs vidare

 • Semestertips - Vinnare
  12.05.2016

  Det har blivit dags att avslöja tre vinnare i tävlingen om 3 000 kr. Som vanligt är det svårt att välja vinnare. Vi har gått igenom alla bidrag noggrant och har till slut valt följande... » Läs vidare

 • Tävla med Ferratum - Sveriges bästa sms-lån företag
  Tävling: Vinn 3000 kr!
  27.04.2016

  Snart är det sommarledigt och i helgen är det valborg! Två anledningar att fira med en tävling - vinn 3000 kr! Spendera din semester med ett litet extra tillskott i kassan. För att delta... » Läs vidare

 

 

Vi lyssnar på våra kunder

Enkelt, flexibelt och smidigt. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.